-MinikveAnnesi- Minigin_annesi0 evlenince öyle oluyor neyi eksik gördüğün icin eksikleri alıyorsun 😂😂
Xxz Minigin_annesi0 benim de almam lazım ama aklımda hiçbir fikir yok o yüzden muhtemelen iş yerine çiçek sepetibden birşey yollarım supriz olur en azindan diye dusunuyorum
Deletedmom622772 Minigin_annesi0 saat, parfüm klişe ama benim eşim düşkün olduğu için işliyor 😁 güneş gözlüğü işlevsel olabilir
Minigin_annesi0 Deletedmom622772 mantıklı aslında ama denemeden de gözlük almak istemem belki yakışmaz yüzüne
srslmky ben flört dönemimizde bahsettiği, sevdiği bir lüx araba modelinin küçültülmüş kumandalı oyuncağını almıştım, hayalini beslemek için 🙏🏻 Fikir olsun
Mrvnehir208 Minigin_annesi0 geçen bi arkadaşım kocasına hediye olarak bebeğinin saçından tesbih yaptirdi boncukların içine saç tellerini koyduydu hediye etti
hukukcuanne_06 Minigin_annesi0 ben kart kaydırma mekanizmalı cüzdan almıştım çok beğendi, ayakkabı düşündüm bot ama denenmeden alınması içime sinmedi rahat etmezse diye gerçi değiştirilir en olmadı🙂 spor ayakkabı ve tişört birlikte almak bütçeyi aşmıyosa ikisi de mantıklı
Minigin_annesi0 hukukcuanne_06 flodan bakıyorum bende olmaz veya beğenmezse mağazadan değişim yapabilir diye.
35lavanta Minigin_annesi0 Vallaha 9 yıldır birlikteyiz daha da alınacak bişey kalmadı 😂😂 Bu sene niyetim alet çantası almak bayılır zaten öyle şeylere içinede güzel bir kaç takım yapabilrsem ona miss gibi bir hediye olur benide uzun süre götürür 😂😂
Minigin_annesi0 Sblbngl 😂😂 ay mantıklı kendim çalışmış olsam alacak çok şeyim varda onun parasıyla ona hediye alınca elim varmıyo🤭