Eda321 https://resimyukle.io/r/dKlauXj3bw Kızlar bi bakar mısınız üstteki ilk çekilen alttakinide doktor yan yatarak tekrar çekilsin dedi . Anlayan varmı üsttekinde bi dalganlanma var anlam veremedim.
Annelikooneko Eda321 sancın yok ama ustekkin de bebeğin kalp atışı birden fark edilecek derece de düşmüş . O yüzden yan yat tekrar çekil demiştir muhtemelen canım . Alttaki de düzelmiş kalp atisi
Eda321 Annelikooneko bebeğin kafası şuan mide tarafında ayaklar aşağıda yani makat gelişmiş şuanlık . Pozisyon etkilermi bilmiyorum . Galiba hareket etti orda ondan düşmüş gibi gözüküyor olabilir.
Kubranur11 Eda321 bebegin az oynamış nstde kalp atislari guzel.. bi kere siddetli sancin gelmis.. ebeyim bende
Kubranur11 Eda321 cozgin cok yukselmis ama soyle bir seyde var bebegin o arada cok hareket edip nst onun vucudunuda algilamis olablr.. sen kasılma hissettin mi nstdeyken uzun suren bi karında sertleşme yani
Eda321 Kubranur11 nst deyken bi ara oldu ama tam o zaman mı hatırlamıyorum. Ama normaldede zaten sertleşme oluyo yani şöyle tarif edeyim bana göre serrleşme dediğimiz şey bebeğin ayağıyla falan karnımı ittirmesi. Bunu dışarıdanda görüyorum.