Gamzess1 Kızlar yarın 22 haftalık olucam inşallah bugün diğer günlere göre hareketi çok çok az normal mi benim gibi olan var mı korkmalı mıyım 😕
miraninannesii Gamzess1 bende bugün tam 21 haftalık oldum ama hissediyormuyum hissetmiyirmuyum emin değilim böyle kasığımda ara ara damar atar gibi oluyor sonra karnımın içinde aynı şekil ilk gebeliğim olduğu için bir bilgim yok😏
Halis25 Gamzess1 32. Haftadan sonra hareket sayısı takip edilmeliymiş, o haftaya kadar günde bir hareket bile yeterli sayılıyormuş. Bugün doktoruma sordum bende aynı soruyu çünkü m😁
Gamzess1 Nisak canım hissediyorum şuan ama diğer günlerime göre bugün çok az hareket ediyor ondan endişelendim
Sevoz Bende tam 22. Haftada hareket az diye gitmiştim acile bu haftalarda normal her hareketini hissetmezsin demişti. Çok geçmeden bebeyi doğurdum gerçi de nasip😊😅
Gamzess1 ipekveatlas 19dan beri her gün çok net hissettim bugün böyle az olunca endişe ettim ama öyleymiş galiba
Gamzess1 miraninannesii Bebeğindir canım onlar arttık hissetmeye başlarsın inşallah benimde ilk gebeliğim ben biraz erken hissetmeye başladım
ipekveatlas Gamzess1 evet bende her gün hissediyodum sonra 23. haftada hissetmedim sonra 27de de oldu 28den beri her gün hissediyorum
Halis25 Gamzess1 evet öyle ödedi biz 27+5 deyiz henüz günde 1 den fazla hareket beklemeyiz dedi. Onu 32. Haftadan sonra saymanızı isteyeceğim dedi ☺️