Tubcg Merhaba 36+2 deyiz kızım olucak 2200 gr şuan kilosu 33 haftaya göre dedi doktor. Haftası ilerlediği için çok sorun olmaz artık dedi ama korku oldu biraz. Bu durumu yaşan var mı 1 ay kaldı çok kilo aldırabilir miyim düşük kilolu olması sorun olur mu deneyimlerinizi yazar mısınız ilk gebeliğim benim 🙄
Rintintin Tubcg ilk bebeğim 39+1 de 2735 gr doğdu. Elhamdülillah bi sorun olusturmadi. İçini ferah tut canim hayirli doğumlar 🌸
Aytens Tubcg kaşar peyniri süt yumurta kilo aldırıyor bol bol yemelisin vitaminlerinide aksatmazsan alır inşallah
star3star Tubcg kilo genetikle alakalı birşey hiç endişelenme nekadar yersen ye bebeğin doğana kadar alacağı kilo belliymiş canm.ana rahmine düştüğü andan itibaren kaç kilo alıcağı belliymiş
Tubcg Rintintin sağolun gerçekten iyi geldi Allah razı olsun inşallah doğuma kadar daha da alır doğumda falan sıkıntı olur mu diye korktum sağlıklı olduktan sonra doğunca da hızla alıyolarmış
Kaya34 Benim kızım 36 haftalık 2270 gram dogdu küveze bile girmedi maşallah 4 kilo doğan bebeklere taş çıkardı. Şuan 3 yaşında ve maşallahı var gören 5 6 yaşında sanıyor. İçin rahat olsun
Kaya34 Tubcg yok canım sezeryan oldum suyum geldi ve açılma olmadığı için. Doğduktan sonra ilk üç ay 1 buçuk kilodan fazla aldı ve doğum kilosu bile düşmedi maşallah ilk günden almaya başladı kiloları
Prenseslerimm_3 Tubcg 2 hafta önce 37+6 da bebeğimi doğurdum 2440 gr doğdu küveze de girmedi bebeğim kilo alamıyordu doktorda kalbi durabilir gelişim geriliği korkutur bizi her zaman dedi ve doğumum oldu
Ayozbntrk Canım aynı durumdayım, karnım bile 30 haftalık gibi. 33 haftalık gebeyim ama 32-31 ile uyumlu, ben de çok endişeliyim 😔 32 hafta da kilosu 1.800 idi, bakalım yarın kontrol var inşallah 2 olmuşuzdur 🙏🏼
Tubcg Ayozbntrk banada ilk defa gittim bu doktora gebelik var mı diye sordu 🙊ne kadar belli olmuyosa artık .size ne diycekler bakalım 🙄
Ayozbntrk star3star canım umarım yapısı öyledir 🙏🏼 Psikolojik işte yiyince o da kg alıcak sanıyor insan. Bende yemeyi çok seven biri değilim. Toplamda 13 kg aldım, hadi ben zayıf olsam anlıcam da yediğim bu kadar yarıyor herhalde 🤷🏻♀️
Mamamia Ayozbntrk bebeğe giden besinler Muz , badem ceviz yumurta peynir tahin pekmez et balık somon kuru üzüm
star3star Ayozbntrk hiç takma kafaya sağlığı sıhhati yerinde olsunda kilosu az olsun.doğunca hemen toparlıyolar çok şükür nasıl kilo aldığını bile anlamazsın🤲🏻
mavi18_ 36+3üm bende. Benim bebeğimde 2300 gr gelişim geriliği var dedi doktorumuz. Kordonunda doğal düğüm varmış. Bir hafta sonra gel dedi gittiğimde eğer kilo alımı hızlanmazsa zorunlu sezaryena alacaklar beni. Hayırlısı ile doğsunlar sağlıklı olsunlarda. Benim kızımda azıcık minicik oluversin ne yapalım
Prenseslerimm_3 mavi18_ 37+6 da 2440 gr doğum yaptım aynı şekildeydi bebeğim kilo almıyordu doktor 36 da almak istedi ben dinlemedim bir hafta beklettim ve ani kanamam oldu sezeryanla doğurdum siz siz olun doktorunuzu dinleyin ne zaman almak isterse alsın doğunca gerçekten çok çabuk kilo alıyorlar ben boşuna korkmuşum
Tubcg Doğumda sonrasında sağlığında sorun oluşturmasında 🙄ondan endişeliyim sonrasında hızlı toparlanıyolar bildiğim kadarıyla
Molika Tubcg benimde bebegim de gelişim geriliği var 2 hafta geriden geliyor 34.haftadan beri şu an 38 oldum haftaya doğumum var .ben sabahları 2 yumurta yedim günde 2 muz 2 bardak süt 1 tane sade soda 3 ceviz 1 avuç kuruyemis ve et tavuk balık yedim her hafta 200 grm aldı şu an 2900 ancak bu kadar oldu canım bende canımı çok sıktım inşallah 3 un üstüne gelir bu haftada
mavi18_ Prenseslerimm_3 valla aksine alsın istiyorum böyle durdukça daha çok panikliyorum. Doğsa en azından gözümün önünde durur küçüğüm