Rumeysabahdr Miğdem aşırı yanıyor iki gündür geğirince boğazım acıyor yanıyor aşırı kötü bir tat geliyor sıcak içince yakıyor soğuk dondurma yiyince kendime geliyorum başka bir yolu yok mu ya geçmesi için yardım edin :( -
Fatma-onal Rumeysabahdr kaç haftalıksınız bende de başladı rennie duo diye şurup verdi doktorum ama faydası yok kullanmıyorum o yüzden dondurma yiyorum bende bir o durduruyor
Rabiaaa46 Rumeysabahdr ben Gaviscon kullandım bende bir hafta perişan oldum resmen ama biraz hafifletti şurup
AylinKara Rumeysabahdr doktorunuza neden sormuyorsunuz benimde çok miyde yanmam oluyordu şurup şeklinde bir ilac verdi bir kaç kere içmekle tamamen geçti gitti şuan hiç bir şey hiss etmiyorum çok rahatladım gerçekten umarım tez zamanda sizinde geçip gider
Seymanur60 Yanmanız olduğu vakit ılık süt, yoğurt,muz yemeyi veya maden suyu içmeyi deneyin. Aynı dertten muzdaribim maden suyu içmek iyi geliyor.
Seymanur60 Rumeysabahdr süt içmeyi veya muzu deneyin bir de ama tabi doktorunuza da sormakta fayda var
Rumeysabahdr Fatma-onal 23 haftalık olduk evet buz dondurma yiyince yarım saat şyi geliyor sonra geri yanıyor su içsem de yine yakıyor buz aşermeye başladım artık 😂
Rumeysabahdr Seymanur60 alıcam randevu şuan ev taşıdım temizlik yerleşiyorum işler bitince hastane gidicem
Rumeysabahdr winterwitch dediğiniz gibi yapıyorum en çokta dondurma bağımlısı oldum aşırı iyi geliyor 😂
Rumeysabahdr AylinKara geçmedi maalesef arada yanıyor geçiyor dondurma yiyince saçı çıkmaya başlamış o dokunuyormuş bana