halime2211 Kızlar bebeğiniz nasıl, kendinizi nasıl hissediyorsunuz? :) Birde bebişinizin kilosu ne kadar?
Deniz2961 halime2211 bgn 31+0 ağırlaştım.cok 30 hftada birz kasilmam var die cger gelsitrci vuruldum suande pek yormamaya calisyrm kendimi 30+4 1600 du kilosu sende durum ne çanta vs hazırladın mi
gizorel halime2211 31+2 olduk 🤩 gece tuvalete cok kalkma , uyku problemlerim var onun dısında güzel ilerliyor. Bebis 30+4 de 1740 gr dı, bi sonraki kontrol 32+4 de bakalm çok merk ediyorum yüzünü göremedik cok sıkısmıs gorunuyordu yuzu kapalıydı 🥲🥲
zamloss123 halime2211 30 haftalık bebeğim artık hamile olduğumu iyice anlamaya başladım hareketleri daha büyük daha Hissedilir oldu 29.haftada 1700 gr Dı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum
halime2211 Deniz2961 Şuanlık iyi gidiyorum benim bebişin kilosuda 1900gr. Bir kaç eksiğim var onlarıda tamamladıktan sonra çantamı hazırlayacağım.
halime2211 gizorel Bakalım inşallah görürsün bebeğinin güzel yüzünü 😌. İdrara çok çıkma olayı bende de başladı. Uykularda sıkıntı yok şuanlık şükür 🙏🏻
EmellllAk Bende 31+0 oldum serklajlı olduğumuz için 18.haftadan beri yatıyorum bebiş en son 1600 Gr dı gebelik şekeri var diyetle ilerliyoruz bide baskı fazla yatma ma rağmen hala cesaret edip çanta hazırlayamıyorum sadece kendi çantam hazır erken doğum riski sebebi ile
gizorel halime2211 ben de ins aksilik ckmazsa normal istiyorum ama vakit daraldıkca da korkmaya baslamadım degil 😅