Serapmehmet_19 Az önce nişanım geldi suyum da hafif hafif sızıyo iç çamaşırımı değiştiriyorum iki seferdir, sancılarım var, daha dün acildeydim, sancım baya olmadan da gitmek istemiyorum 2 cm açılmam vardı dün sizce doğum tahmini ne zaman olur, başına gelen var mı
mutluaile11 Serapmehmet_19 bi sicak duş al uzunca suquat yap duşta sonra sacini makyajini yap hazirlan doguma😃
Hazalkaralar Serapmehmet_19 sağlıkla kucağına al inşallah bana da dua et bende bi an önce sağlıkla doğurayım
AyseMehmett Serapmehmet_19 benim suyum sızıntı şeklinde geldi yarım saat içinde baya çoğaldı toplam bir saat içinde sezaryene alındım
Serapmehmet_19 gamzosgamzos inşallah inşallah canım benim, heyecanlanıyorum ve korku da başladı evladıma kavuşayım istiyorum sağ salim, bu arada siz nasılsınız kuzum bebiş nasıll
gamzosgamzos Serapmehmet_19 sağsağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah 🙏❤ ben çok iyiyim toparlandım baya yarın bebişimde kuvezden cıkacak Rabbim nasip ederse çok şükür oda iyi 😍
Serapmehmet_19 gamzosgamzos ayy çok şükür Rabbim ayırmasın bidaha canım benim nasıl sevindim anlatamam, kavuşmaların en güzeli bu olsa gerek, bende oğluma sağ salim kavuşurum inşallah
Serapmehmet_19 mutluaile11 bugün sancılarım adet sancısı gibiydi o yüzden gerek duymadım bakalım bekliyorum dinleniyorum bol bol sancılar sıklaşırsa yada suyum gelirse duruma göre gidicez inşallah
busepoyraz @Serapmehmet_19 suan 3. Hamileliğim 2. De benimse aynı belirtiler oldu sadece sancım yoktu o günün gecesi suyum geldi hastaneye gittim ve bi sonraki gün saat 12 gibi doğurmuştum 3 cm açıklıkla gittim hastaneye suni sancı verdiler bekleyin evde dayanabildiğiniz kadar ama cokta ihmal etmeyin bebeğin suyu biterse riske atmayın
Serapmehmet_19 busepoyraz şuanlık suyum gelmedi daha ama dediğiniz gibi gelirse giderim, şuanlık sadece nişanım geldi hafif hafif böyle adet sancısı gibi var ama beni hiç zorlamıyor, suyum ne zaman gelir bilmiyorum
Serapmehmet_19 Hazalkaralar inşallah canım benim, Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun, şuan bekliyorum evdeyim sancılarım hafif var ama yarına gelir benim bebeto gibime geliyo
Serapmehmet_19 AyseMehmett bende daha şuan hiçbi gelişme yok yani tuvaletten çıktım ve altım ıslanır gibi olmuştu bilmiyorum acaba ben mi su zannettim ama nişanım geldi dün, bekliyorum sancı olursa yada suyum gelirse gidicem duruma göre
Dark Serapmehmet_19 dakika tütün bence. Çokta gec gitmeyin bebek takip ediliyor neticede. Hayırlı doğumlar 🌸