Babyym Kızlar bugün marketten yaklaşık 10 kilo kadar malzeme taşımak zorunda kaldım bebeğime zarar olmaz değil mi daha 11 haftaligiz
Hatice_gzr2505 Babyym ben 2 aylıkken 15 saat otobüsle yol çekmiştim üstüne bir de eşim yanımda olmadığı içim pazar alışverişi yaptım pazar arabası da yoktu bi 15 kilo abartısız taşımışımdır çok şükür hiç bir sorunum olmadı düşük tehlikesi de yaşamadım siz yine de dikkat edin 🙏 belki bünyeniz kaldırmaz
Babyym Sinoooom normalde çok dikkat ediyordum ama mecbur kaldım ilk defa oldu bi sikinti olmaz değil mi
Gnc27 Babyym bir şey olmaz inşallah rahat olun düşünmeyin ,dikkat edersiniz artık inşallah.İlk aylar riskli biraz
Sinoooom Babyym olmaz İnşALLAH 🙏🏻💕 ağrınız yada kendinizi kötü hissedersiniz hastaneye gidin tabiki ama olmaz bişey diye düşünüyorum 🙏🏻
Deletedmom_110 Ben o aylarda market alışverişine mecbur olsam da gitmiyordum cidden sıkıntı ağırlık taşımak bundan sonra daha dikkat edin inşallah bişey olmaz 🙏
Nilist Sağlıklı bir gebelikte sorun olmaz. 20 kiloluk kızım hamileliğimin başından beri kucağımda. 8 aylık olduk. Bir sorunumuz yok çok şükür.
Babyym Nilist bi gebelik dusuk yaşadım diye doktorum progestan hapını verdi ve uyardı her ihtimale karşı 5 kilodan fazla taşıma diye ama bugün mecbur kaldım ilk ve inşallah son olacak
mavi18_ İçinizi rahat tutun kendinizi takip edin bir rahatsızlık hissederseniz doktora giderseniz. Ben 9. Aya kadar tüm alış veriş işlerini kendim yaptım denebilir 😂 birşey olmadı şükür ama tedbir almak lazım özellikle ilk aylarda