Harikaaa 33+2 olduk artık Şafak 37(sezeryan) :))bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledik.Hastane çantası hazırlama, ev genel temizliği ve kişisel bakımlar kaldı sadece ay sonuna kadar onlarda tamamlanır.Sizde durumlar nasıl kızlar neler yaptınız başladınız mı?
Sinoooom Harikaaa ben hepsini 30 hafta girmeden bitirdim şuan 35 haftalığız hiç bir eksik yok çantalar hazır bekliyor 😬 ev temizliği ise bugün mutfak dolaplarımı sildim mutfağı bitirdim şükür , evin gerisini zaten her gün silip süpürüyorum tek yaşadığım İçin dağınık olmıyor sadece toz 😬 kişisel bakım ve temizliği de 37 haftamda yapacağım 🤤
Eda14momyy- Harikaaa 34 haftaya girer girmez kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi ve yerleşti dolaba ve 34+5 de hastane çantasını hazırladım bugün de kişisel temizlik bitti ev temizliği kaynanama bıraktım 😅 beklemedeyiz şuan erken doğurmam tek korkum
3Mucizeannesi Bende 34+3 haftaligim hastane çantam bebiş dolabı herseyim hazır bı beşik kaldı 1 2 haftaya oda gelcek bence nolur ne olmaz hazırla kafan rahat olsun kuzum💜
Harikaaa 3Mucizeannesi Benimde geceleri aklıma geliyor hep biran önce hazır olsun istiyorum:) beşiğimiz ve odamız ablamızdan kalan. Hastane çantası da birkaç eksik tamamlanınca hazırlıcam en kısa zamanda
Harikaaa Sinoooom Maşallah halletmişsiniz bende erken mi daha acaba diyorum:) mutfağı tek başınıza mı yaptınız ağırlaştık artık üstlere in çık yapamıyorum ben eşimle haftasonu yapıcaz sonra genel temizlik için birini alacağım.
Harikaaa Tugceelanaz Aynen bende öyle ama yürüyüş hareket iyi geliyor. Çantamızıda hazırladık mı tamamdır benimde. Doğum tarihiniz belli mi 10 mayısa gün verdi bnm doktorum sağlıkla zamanında gelsinler inş🙏🏻
Sinoooom Harikaaa çantanızı hazırlayın hiç beklemeyin ben ne olur ne olmaz diye erkenden hallettim köşede durması en güzeli 😍 mutfağı tek yaptım kendimi hamile değil gibi hissediyorum şükürler olsun güzel bir hamilelik geçiyorum göbeğim de yok öyle o yüzden işlerimi basit şekilde yapıyorum 😍 eşim gelecek İnşALLAH o gelince perdeleri astırırım ona sadece 🙄
Tugceelanaz Harikaaa Benim normal doğum olcağa için şuanlık 20 mayıs gibi duruyor erken gelse daha iyi 😅 yatakta dönmekte zorlanıyorum artık
Nilist Yarın 33+0 oluyoruz. Yatağı, odası hazır, kıyafetleri yıkandı ütülendi. Yarın kızımla kardeşinin hastane çantasını hazırlayacağız. Annem ay sonunda geliyor. Temizliği vs annem yapacak.
Harikaaa Nilist kızımda çok hevesli bizde birlikte hazırlıcaz önümüzdeki hafta tatilde🙏🏻Anneme kıyamıyorum ben bel fıtığı var zorlanıyor