yusra-60 Seymaaogretmenn12 benimde merak ettiğim bi konu acaba devlet Hastanesi’nde yapılmıyor mu detaylı ultrason ?
Eslemim34 Seymaaogretmenn12 2 gün önce sordum esencan hastahanesi tek gebelik 780 TL olmuş ben 28 haftalığım yaptırmadım
Mervekara53 Seymaaogretmenn12 benı doktorum yönlendirdi albatının oralarda peritanalog altan cebeci özel muaynesi 950 tl nakit 980 kredi kartı dediler bu cuma gıdıcrm bakalım ama yorumları falan guzeldi
Seymaaogretmenn12 yusra-60 her devlet hastanesinde yapılmıyor eğitim araştırmalarda yapılıyor sanırım ama doktorunuzun perinatoloji bölümüne kayıt açması gerekiyor . Ve randevu çok zor bulunuyor maalesef ki
34btlgkhn34 yusra-60 Devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla yok araştırma hastanesine gitmeniz lazım ordada baya geç bi zamana veriliyormuş ben o sebebten beylikdüzü medilife ta yaptırmıştım detaylı ultrasonu
yusra-60 34btlgkhn34 o zaman ben bi bakayım şuan 16 haftamdayım diğer testleri yaptırmadım ama bunu kesin yaptıracagım inşallah .. teşekkür ederim cevap için 🌺
Miniksercem14 Bende ikinci gebeliğim esencan hastanesinde yaptırdım ikisini de salim sezere memnun da kaldım 5 hafta oldu gideli bunda 630 TL ödedim
Zeynep8989 Miniksercem14 merhaba normalde esencan hastanesine mi gidiyordunuz peki? Bende avcılar hospitale gidiyorum. Bu hafra benim de yaptırmam gerekiyor.
yusra-60 Miniksercem14 bende esencan Hastanesi’ne gidiyorum kontrollere detaylı 650 TL mi ? Herhangi bir indirim yaptılar mı ?
Eslemim34 yusra-60 Ben de esencan hastahanesine gidicem muane ücreti ne kadar olmuş doktorunuzdan memnun musunuz ve ultrasonu renkli bi şekil de gösteriyor mu?
Yasemin34 yusra-60 hayır ben medelife gidiyorum fakat doktorumu degiştiricem esencana gitmeyi düşünüyorum oradaki hangi kadın doğum doktoru iyi donanımlı bilmiyorum benim bebeğimin eşi aşagıda bu yüzden çok iyi doktor seçmem gerekiyor