Esyusil Yenimahalle veya yakınlarında özel hastane kadın doğum önerisi olan var mı ücret doğum takibi vb bilgi verebilecek 👍
Hazelneva Esyusil Etimesgut a life Ebru hocaya gidiyorum 7 bine paket aldım içinde herşey dahil 2 gece yatışlı
Esyusil Bukett- paket gebeliğin başından itibaren mi geçerli oluyor normal doğum için mi sezeryan dahil midir
Bukett- Esyusil gebeliğin başında aldım paketi yapılan testler tahliller ayrıntıli ultrason şeker yüklemesi doğum herşey dahil yani sezeryanda olsa normal de olsa aynı fiyat zaten doğum seklin son anda belli oluyor şuan belli değil
Esraevrn Bukett- siz neden fazla ödediniz bende Ortadoğu’ya gidiyorum 25 haftalık hamileyim 8 haftalıkken aldım paketini ama ben daha uyguna almışım
Esraevrn Esyusil ben doktor olarak doçent tercih etmiştim o yüzden bütün tahliller doğum felan 8000 ödedim ama doktor hastaneden ayrıldı uzman doktora geçince 500 TL farkını iade ettiler 7500 yani ekimde aldım ben paketimi
Esraevrn Bukett- Ekim sonunda aldım paketimi Özlem hocaya gidiyordum o hastaneden ayrıldı şimdi Hande hocayla devam ediyorum
Hazelneva Asibel evet paket alırkende zaten yoğunluktan şikayet etmeyecekseniz alın demişti personel geçen gittim 11-15 de olan randevuma 12 buçuk gibi girdim
Asibel Hazelneva her zaman böyle oluyor demek ki. Doktor çok yoğun ama her gittiğimde en az 1 saat bekliyoruz 🙃