Afraaaa Ozlm0616 valla bu teste bir türlü ısınamadım 🤭çok soluk cikartiyo renkleri anlasilmiyo yani pik olup olmadığı. Ama sanki ikisi de aynı koyulukta gibi pik gibi duruyo ama eminde olamıyorum işte:)
Ozlm0616 Afraaaa pik ne canm valla bende ilk yapiyorm cok anlamiyorm ama iki cizginin cikmasi erken yumurtlama olcak gibi sanki bakalim☺️
Ozlm0616 Ben devamli takvimi takip ediyormdm ama yanilttigini anladm hep adetten bir hafta sonrasani gosteriyordu bukezdw bunu deneyecm bakalim kizlar
Afraaaa Ozlm0616 canm pik demek yumurtlama 24 saat içinde olacak demek yani bu ovulasyon testinde şuan ben iki çizgininde aynı koyulukta olduğunu görüyorum eğer göz yanılmam yoksa:) erken yumurtlayacaksin sanırım sen bugünlerin degerlendir
Afraaaa Ozlm0616 ama dediğim gibi bu test biraz garip geliyo bana çok soluk cikartiyo çizgileri istersen bide kaset test al onda dene
tanebebek Ozlm0616 yani bende strip olandan kullandım ama control çizgisi her zaman kırmızı çıkıyor zaten testte o koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyor senin ikiside soluk olunca yorumlayamadım açıkçası