Kdrbebgm Kizlaar çilek yiyor musunuz .. bebislerimizde çilek lekesi olmaz dimiii🤭 ah bu şeyler insanın ister istemez aklına yakılıyor
_ozlmm Kdrbebgm ben yiyorum bi yere deymeden koşup ellerimi yıkıyorum 😂 dokununca falan da leke olur dedikleri için tabi ne kadar doğru bilemiyorum da ☺️
iremss Kdrbebgm aşkitom hurafe ya yani şöyle diyim ilk gebeliğimde kızım sadece çilek yediğimde kıpırdardı 7/24 çilek yedm nerdeyse hiçbir şey olmadı
Minigin_annesi0 Benimde bu ara çok canım istiyor ama bu hiç aklıma gelmemişti hiç yemedim de hamileyken son üç haftamız kaldı 😂
Sevgiplt Busssx hurafe mi bilmem ama peynir lekesi de oluyormuş annem ilk abimde denemiş elini beline koymuş el izi var abimde denk gelmiştir demiş birde bende denemiş bende de var 😅😅😅
ipekveatlas bu uygulamada her hafta meyve sebze ismi veriliyor,bebeğiniz çilek boyutunda yazdığında canı çilek çekmicek mi sonuçta. boşa duyar kasmayalım bence iyi günler🙄
bayanukuslu Kdrbebgm onu elleme onu yeme bunu yeme onu içme bunu içme 😂😂 ne yiyip içcek bu hamişler 😂😂 valla 9 haftanın içindeyim 1 aydır fenalık geldi içime çevremdekilerden duyduklarıma 😂😂 kafama ne mantıklı geliyosa onu yapıyorum artık 😂😂 herşeyin fazlası zararlı bunu bilip ona göre hareket ediyorum 😂😂😂
Semra12344 Kızlar ya hala böyle şeylere inanıyor musunuz cidden 🤷🏻♀️ Gördükçe şaşırıp kalıyorum. Hergün mutlaka çilekli post açılıyor yada böyle onu yesem leke olur mu saçımı kestirsem olur mu vs çok saçma değil mi neden inanılıyor hala hiç anlamış değilim 😂
Deletedmom7373700 Kdrbebgm gelen annem dedi çilek yersen yüzünü falan elleme gül olur diye dedim totomu elleyim totosu güllü olsun 😂 hurafe hepsi ya