40+4 günlük olmuştum açılmam sadece 1 cm idi doktorum ve benimde kararımla 5 nisan salı günü suni sancı ile doğumu başlatalım dedik yaklaşık 5 saat suni sancı aldım açılmam doktorun el ile alttan esnetme vs yapmasına rağmen sadece 3 cm i gördü ve rahmin gerçekten çok inatçı yumuşamıyor dedi benimde enerjim kalmamıştı zaten ama doktoruma çok güveniyordum doktorum eşim ve ben konuşup sezaryene dönmeye karar verdik zaten suyumda gelmişti herşey anlık gelişti bi anda kendimi ameliyathane girişinde eşimle helalleşirken buldum birbirimizi bırakmak zor oldu ama ameliyathane ortamı gayet neşeli çalışanlar felan çok iyiydi kendimde sağlık çalışanıyım böyle fedakar iş arkadaşları görünce çok daha mutlu oldum hiç stres yapmadım sadece çocuğuma kavuşmaya odaklandım doktorum geldi beni motive etti daha sonra belimden anestezi uzmanı iğneyi yapınca uyuşmaya başlayınca hemen başladılar çok kısa sadece 5 dakika da yavrumu gördüm ve ten tene temas yaptık o anı size anlatamam rabbim herkese nasip etsin daha sonra çocuk doktoru muayene edip benden önce çocuğumu gönderdi yaklaşık 30 dakika sonra da ben ameliyattan çıktım ilk kalkış dediklerine de gelirsek çok zor değil rabbim hepsinin sabrını veriyor evladınız sağlıklı olunca kendinizi düşünmüyorsunuz bile dilerim bütün anne adayları sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz benim hikayem de böyleydi rabbim herkese iyi hikayeler nasip etsin 🤲🏻