Gastronomanne Kızlar yarın tam 25+0 haftalık oluyoruz. Doktora gidicem çok merak ediyorum acaba yüzünü görebilcek miyim sizlere kaçıncı haftada öyle bi ultrason fotoğrafı verdi doktorunuz
Zehragniken Gastronomanne https://imgyukle.com/i/RPHkbe ilk bunu almıştım 16. Hafta da şimdi 19 olduk daha gitmedim bakalım gittiğimiz de gösterecek mi detaylı da
Smyye1B Gastronomanne 16dan itibaren her kontrolde görüyorum ama dünki bambaşkaydı 😍 Kilo aldıkça güzelleşmiş 🥰
Kizilkafaa Smyye1B Bu neee, çok güzel bir bebek Maşallah Allah nazarlardan korusun bir de cok net çıkmış çok tatlıı❤️
nfssultan1 Smyye1B Maşallah ya ❤️ Böyle renkli ultrason almak için biz mi istememiz gerekiyor acaba yoksa makinaya göre mi değişiyor benimki hep siyah beyaz olandan 17 haftalık olduk bizde 😊
Cansuzana Smyye1B rekli ultrasonda kendin mi yüzünü görmek istiyorsun .. yoksa sen söylemeden doktorunmu gösteriyor yüzünü
Smyye1B Cansuzana Her kontrolümde renkli oluyor zaten verdiği görüntüler. Kendisi gösteriyor yüzünü. 😇
Aylin_calsknn Gastronomanne 37. Haftayım daha bebeğimin yüzünü göremedim ne yaptıysak dönmedi yüzünü ya kolunu koyuyor ya arkasını dönüyor
Smyye1B nfssultan1 Hiç bilmiyorum ki 16dan itibaren renkli olarak alıyorum ben kendim istemedim doktorum öyle veriyor hatta her görüntüden 5er tane 😅
zehraaaktas Gastronomanne 22+2 olduk dün detaylı ultrason girdim renkli görüntü vermedi vücut gördüm bugün de kontrolde profilden normal görüntü verdi yani yüzünü yandan gördüm bugün ilk