Umay0065 Tugba_36 YouTube da kagan kocatepe açıklıyor . Her bebek aynı değildir fabrikada çıkmış gibi. Kilo aralığını söylüyor. 29. Hafta videosunu izle canım. Stres yapma. Detaylı ultrasona girebilirsen gir bence senden bebeğe giden 2 damar var bebeği besleyen. O damarlarda sorun var mı Bi kontrol edilsin. Onun dışında daha alır yemene çok dikkat et. en fazla minyon zayıf doğar.
Tugba_36 Umay0065 bende zaten 30 yasndsym ama minyonum 1.57 boyum belki genetikten dolayidr ama dger arkadasn yazdigi gbi en iyisi özele gtmek en azndan merak etttiklerimi dsha rahat sorablirim
ogrencianne35 Tugba_36 hayır hayır geç döllenme olabilir ayrıca şöyle bir durum var doktor bana mesela doğum yapmadan 3 gün önce kızımın 3700 olduğunu söyledi 3 gün sonra doğum yaptım 3600 doğdu 2 gram eksik 200 gram fazla. detaylı ultrason size kalmış birşey isterseniz yaptırın herkes yaptırmıyor devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor ben 2021 şubatta 350 liraya yaptırmıştım mesela
Umay0065 Tugba_36 evet canm doktora git için rahat etsin ama iyi bir perinatoloji doktoru bul bebegin her şeyine ayrıntılı iyice bakar.
Elvanguzel Tugba_36 doktorun az veya çok derse tedirgin ol dikkat et burada kilolari sorarsan psikolojin ,moralin bozulur canım herkesin vücudu bebeği kaçıncı gebeliği vs çok farklılık gösteriyor.zaten bebisler 7 aydan sonra fazla kilo alımına başlıyor 🌹
Tugba_36 Arkadaslar peki istanbul avrupa yakasnda detayli ultrason yaptiran varmi benm oldugum yerde yok bulamadim birde ucretleri nedir en kiza zamanda yaptiran varmi
Nagihann12 34+5 te gittim yani dün :D 2900 dedi ben şok oldum doktor haftasına göre kilolu dedi bir sorun olurmu dedim sezeryan olduğu için sorun olmaz dedi sadece tonbiş bir bebek olucak dedi 🤣🤭
Gzmpyrz Tugba_36 yani birazcık az gibi tabi doktor daha iyi bilir ama bende 28+3 de kontrole gittim 1450 gr dı
Gzmpyrz Tugba_36 çok içiyorsan azalt tatlım hatta bırakmaya çalış arkadaşım doğum yaptığında bebeği solunum sıkıntısı yaşayıp 10 gün küvözde kalmıştı çok zararlı biliyorum belki bırakamadın ama bebişin için ❤️
Tugba_36 Umay0065 istanbulda arastrdm da kolay bulunmuyo ya 2 3 saattir ariyorm kac tane hastane aradm