Tugba_36 Arkadaslar hayirli ramazanlar 28+2ym bugn muayenede doktorum bebegn 613 g oldugunu soyledi sizce kilosu haftasina gore az mi göruslerinizi paylasirsaniz sevinirim tesekkur ederm simdiden
Smyye1B Tugba_36 Bana az gibi geldi dün 28+2 kontrolümüz vardı 1300kg olduğunu söyledi 37cm boy dedi.
Tugba_36 Ezgicck ultrason kagdmzda 3 adet farkli kilo sayisi var alt alta heosi farkli tam bilemedm ki
Gzmpyrz Tugba_36 çok içiyorsan azalt tatlım hatta bırakmaya çalış arkadaşım doğum yaptığında bebeği solunum sıkıntısı yaşayıp 10 gün küvözde kalmıştı çok zararlı biliyorum belki bırakamadın ama bebişin için ❤️
Tugba_36 Ezgicck canm 3 tane efw1 yaziyo acaba ilk siradakimi yoksa altlardakimi tam anlamayadm yogundu soramadm bidaha
Ezgicck Tugba_36 hmm bende 1 tane yazıyor canım ama bende sigara kullanıyorum ama muz kuruyemiş yoğurt kaşar çok tüketiyorum ya
Onlyyou Ezgicck ben dr kullanıyorum günde ne kadar içiyorsunuz bırakamadım azalttım ama çok huzursuzum
Ezgicck Tugba_36 atılıyor canım google image yükle yaz resmi oraya yükle altta linkler çıkıyor o linki buraya yapıştır