sevimlibaayan Merhaba herkese hayırlı ramazanlar Benim 2 - 3 Nisanda hafif lekelenmem oldu Bugun 15.10 da test yaptim ama cikmadi Acaba HCG hormonu daha yukselmemismidir yoksa gebelik yokmudur bilgisi olan yardim edebilirmi 😔😕😕
Kizilkafaa sevimlibaayan Bazen testler yanıltabiliyor canım, hiç riske atmamak arafta kalmamak adına mutlaka kan vermeni öneririm. Net olmadan insan dayanamıyor :)
Elvanguzel sevimlibaayan test al yap derim hemen belli olur benimki adetten 4 gün önce yaptım silik çıktı ikinci çizgi hamileyim şu anda
sevimlibaayan 77Bebek35 benim reglm cok duzensiz oluyo kizligimdan beri en son 18 subatta olmuştum 2 3 nisanda da hafif lekelenmem olmustu
sevimlibaayan 77Bebek35 evet iste basima boyle gelip teste de cikmayinca acaba var mi yok mu diye kafama takiliyo
sevimlibaayan Kizilkafaa aynen canım en iyisi hem içimin rahatlamasi icin hem de kesin bi sonuc icin kan vereyim
bebisimveannesi sevimlibaayan ama duzensiz olunca yumurtlama da duzensiz oluyo canim onun icin olamaz denmez yani😉 olabilir insallah hamişsindir
bebisimveannesi sevimlibaayan icini ferah tut canim benimde duzensizdi hep polikistik over de var ama oldu seninde olur stres yapma yeter bide doktora gitmekten asla cekinme esinde sende kontrole gidin sıkınti varmi varsa tedavi olunur gecer hersey adet duzensizligi cocuk olmicak demek degil bende oyle dusunuyodum ama icin rahat olsun
sevimlibaayan bebisimveannesi aynen oyle canim Rabbim yeterki sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kafama cok takiyorum ben onu da nasil yaparim bilemiyorum