Srdm Kızlarr ben regenesis max kullanıyorum uzun zamandır çok pek bulantı yapmıyordu ama bu ara çol arttı ocean mummy e geçmeyi düşünüyorum memnun musunuz ve mide bulantıısı yapıyor mu??
Gorkemm Srdm ben kullanıyordum öyle ekstra bi yan etkisini görmedim ama benim zaten öyle çok bi bulantım olmuyordu o yüzden gene de siz bilirsiniz
Pelinakcn Srdm ben 1 aydan fazladır kullanıyorum beni rahatsız etmedi hiç ama benim zaten mide bulantım olmadı hiç
Hande1nur Srdm benimde çok mide bulantım vardı bende kullandım mide bulantısı yapmıyor zaten yapsa bana da yapardı heralde,harika bir takviye zaten bence mumy kullan :) saç dökülmesini bile kesiyor
Srdm Gorkemm benim 7 haftaya giricem bu sıralar midem aşırı hassas daha önce ilac biraz yapıyordu ama yemek yer yemez içiyordum çok bi sıkıntı olmuyordu özellikle su ara ona rağmen arkasına midem çok bulanuyor
Gorkemm Hande1nur aynen valla benimde saçım o kadar çok dökülüyordu ki bunu kullandım ve geçti çok iyi sürekli grip oluyordum onu bile kesti
Ogrtbusra Srdm canım senin bu haftalar artık bulantı kusmaların falan başlar yani o vitaminden değildir.. ocean mumy bende bulantı yapmadı zaten normalde bulantım oluyo onun için prilam kullanıyorum 😊
Srdm Ogrtbusra bende daha öncede yemekten hemen sonra içmezsem midemi bulandırıyordu ama şimdi hemen içmeme rağmen bulanıyor arttırıyor bulantımı 😞
Srdm Ogrtbusra denedim o sekilde de normalde bulantım hafif oluyor ara ara ilacı içtikten bi saat sonra midem kalkıyor bi anda tutmasam kendimi kusucam o dereceye getiriyor