Anneolanbiri Yasemmm26 evet en çok da o detay güzel zaten. Siyah olanın gold kebaplıkları falan ama hemen soyulacak gibi duruyor gri de metal rengi
mrs_elisah Kararsiz_anne baby plus u tavsiye edenler daha bebekle kullanmamış galiba. Hayatının hatasını yaparsın uzak dur. Travel de alma bence 🤷🏻♀️ bi kaç ay sonra 2. El satmak isticeksin traveli
mrs_elisah Asellinannesi0 en büyük pişmanlığın olucak o araba. Ya o kadar kötü yoruma rağmen nasıl alınıyor hâlâ anlamış değilim. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Asellinannesi0 mrs_elisah tam tersi yorumlara baktım çok güzeldi ne gibi bir sıkıntısını gördünüz iyi demediniz şimdi 😞
Bayancorek mrs_elisah bende anlayamadım ne sorun yaşadınız acaba, benim çevremdekiler çok memnun kaldı da, sizin beğenmeme nedeniniz nedir? 😕
Mihribancglr Kararsiz_anne e bebek de şuan indirimde e bebek sayfasından bak canım Canyon travel sistem yaz çıkar aşırı kullanışlı var hafif 5 buçuk aylık hamileyim ve kaldırıp indirirken hiç zorlanmıyorum
Arzz Kararsiz_anne e bebekten baby plus galaks travel aldım bugün geldi güzel ürün bence 3000 TL 250 TL ye 50 TL indirim vardı bugün son gün 600 TL çek kazandım 2400 e mal oldu
Arzz Bayancorek bugün geldi aynı rengi ben aldım alacaksan bugün son gün kampanyanın 250 TL ye 50 TL çek var
Bayancorek Arzz evet bilgim var ama biraz daha araştırmaya devam edeceğim karar vermedim, güle güle kullanın.🌸
mrs_elisah Bayancorek ben almadım o arabayı. Yakın arkadaşlarım aldılar hepsi bin pişman. Zaten çok ağır canları çıkıyor. Ben kabin aldım direk
Gny18 Kararsiz_anne Merhaba benim elimde kraft bebek arabasi var travel sistem Ürünü sadece evin içinde bi kaç kez kullandım ikiz bebeklerim olacağı için satıyorum. Ürün ter temiz fazla kullanılmadığı için tek bir çizik bile yok. Kolay açılıp kapanabilir pusetini oto koltuğu olarak da kullanabilirsiniz. Bebek taşima çantası bebek bakım çantası ve kanguru hediye verecegim. İlgilenirseniz dolap ya da letgodan baka bilirsiniz.
Senorita Kullanıcı yorumlarına bakarak bende Baby plus galaxy aldım bir tane kötü yorum göremedim sürümü tasarımı rengi (açık gri) gayet güzel. Travel sistem ama diğer traveldekilere göre tekerlekleri bi tık daha küçük 👌 Ebebekten 2.800e aldım