sunaanur 2 yil evvel oldum canim hic korma
10-15 dk sonra kizimi babasina cikartmislardi bende 30 dk sonra odaya ciktim toplamda 45. Dakika falan ayilmistim ben daha odadayken esim sütümün geldigini fark ettigi icin ilk sütü kizimin almasini istemis emzirmisti :) ayilir ayilmaz bende emzirdim yani süt konusunda hic sorun yaşamadım şükür rabbime 3 ya da 4 saat sonra falan ayaga kalktim ilk ayaga kalkis her ameliyat sonrasi bence zordur destekle kaltim hafif yurudum surekli. Ben 3 de ameliyat oldum
Gece saat 10 da esim yorgun düşüp uyuyuncs ben kalkip kizimi emzirmis altini temizlemistim kendim desteksiz :) ertesi gun cok daha iyiydim zaten sabahtan gelip doktor bandaji acti hava almasi icin. 2. Günü ben dus aldim hastanede cok terledim falan bide kanama oluyo surekli malum rahatsiz olmustum yani hic sorun yaşamadım 1 hafta sonrasi ben yüz ustu uzanabiliyordum canim.
Suan 2. Hamileligim nasip olursa genel olacak yine aslinda spinal istiyorum bende ama bel fitigim var ondan cekiniyorum :)
Yani isin özeti bünyeden bünyeye degisir mutlaka ama benim iyi gecti ve ben asiri asiri asiri tatli canliyimdir inanin normal bi adet dönemindeki karin agrisine bile oturur aglarim hüngür hüngür :)