Elvanguzel Mizgin09 benim kızımda gostermedi 18 haftalıkken çikolata yedim girmeden iki tane gösterdi yoksa daha göstermiyordu zaten doğuma kadar da yüzünü göstermedi 😅 nazlı oluyorlar
Mizgin09 Esracicek rabbim sanada banada hayırlı erkek çocuk nasip etsin inşallah bize süpriz olsunlar 🤲🧿
Esracicek Mizgin09 rabbim dualarımı kabul etti oğlum olacak inşallah sana da çok dua ettim inşallah seninkide erkek Rabbim inşallah bizede tattırır
balarisianne42 Mizgin09 benim ilk bebeğim erkek 24. Haftada gösterdi 🙈 şimdi 15+5 de gittim kesin kız dedi siz kız demiştiniz bana ama buradaki yorumlardan yine de bir kuşku var 🤭
Mizgin09 balarisianne42 cinsiyeti doğru mu bildim canım benim sağlıkla alırsın inşallah Kucağına banada dua et olur mu 2 kızım var bebeğim süpriz olsun bize 🤲❤️
balarisianne42 Mizgin09 evet doktorum %99 kız dedi ultrason resmi iş yerinde kaldı getirince tekrar bakarmısın %1 lik kısım bile kuşku yaratıyor 🤣ve bence seninki erkek ❤️
Demhat Mizgin09 pek anlamıyorum ama bakınca içime direkt erkek doğdu. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Tazeanne0134 Mizgin09 sen 19 haftalık hamilesin ben 33+3haftalık hamileyim hâlâ bacak arası kapalı göstermiyor ama drlar kız diyor bakalım
Tazeanne0134 Mizgin09 önce baş yukarı olduğu zamanda bağdaş kurmuş şekilde oturuyordu baş aşağı dönmüştü o zamanda cuma günü gitmiştim baş yukarı olduğu için yine bağdaş kurmuş şekilde oturuyordu görmedik