Ozlemzolan Bugun ikiz bebeklerim olcagını ogrendım cok karmasık duygularım ikiz bebek dunyaya getiren yada bekleyenler varmı ?
nancy Ozlemzolan hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin ben bekliyorum ikiz kızlarım olacak allah nasip ederse
Ozlemzolan Dykdyk ben daha 6 hafta 3 gunlugm gecen hafta tek keseydı bu hafta cıft kalp arıslarınıda dınledık benı basl zorluklar kolaylıkler beklıyo bılgı verirmisin 😂
Dykdyk Ozlemzolan Seninkiler tek tumurta ikizi sanırım canım. Benimkiler çift tumurta 2 tane ayrı kese car. Valla zorlukta kolaylıkla kişinin bünyesiyle alakalı bence. Ben başta kanama falan yaşadım ama geçti şuan cok iyiyim şükür
Fdn Dikkat etmen yeterli şimdilik bi sorun olmadı 6.hafta kanamam oldu oda 2.kesenin yerleşme kanamasıymış şükür iyiyiz ufak tefek ağrılar hariç 😊
MiniklerinAnnesiHM Biz şimdi 15 haftalık olduk çift yumurta ikizi ama 12.haftamızdayken doktorumuz ikili testi ikizlere yapamayız dedi
Ozlemzolan 2 ayrı kesesi var ama ben heycanla tek yumurtamı cıft yumurtamı sormayı unutum tam blmıorum
Meryemim Ozlemzolan 10 haftalık çift yumurta ikizlerimiz olucak inşaallah hayırlısyla :) iki kese varsa sizinde çift yumurta ikizidir :)
Fdn Yaşım 25 ileri yaşlara yapılıyor genelde dedi vazgeçtik bizde yaptırmadık. Bi arkadaşta ikiz hamile çift yumurta benim gibi. Alttan dikiş atmışlar tarama da yapılmış bende gerek görmedi hiç bişeye