Zeynepackgz Kızlar iki hafta sonra doğumum vr bebeğimin kilosu bı tık geride çok değil ama hemen toparlamak istiyorum direk bebeğe kilo aldıran yemekler özellikle meyveler neler deneyimli kişiler yazabilirmi
Esmaonur Zeynepackgz sebze olarak bilmiyorum ama meyve olarak muz kilo yapıyor. Sade soda, çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği bir avuç, ceviz, kaşar, haşlanmış yumurta. Bir de protein ağırlıklı diyorlar kırmızı et, tavuk ve balık bol tüketilmeli
dml33 Zeynepackgz avakado ıyi gelio cnm bnmde geriydi o süre de avakadoyu çok yedim yani günlük yarım yedim yani sonrasinda toparlamisti biraz hem bebek icinde kilo yapmasada çok yararlıyms
EsrSkryRtn Benim de kilosu çok düşüktü 2 kilo 1oo gramdi 36. Haftada Gelişim geriliği vardı Annem sütlaç yaptı duymuş bir yerden günde iki tabak yedim 37 haftalikta kontrolüm vardı gittim doktor sen ne yedin de bu çocuk böyle oldu dedi dedim sütlaç yedim gittiğimde çocuk 2kilo 8oo gram olmuştu Alakası var mı bilmiyorum Belkide öyle denk geldi ama Sütlaci düzenli bir hafta yedikten sonra bu kilo oldu. Belki sana da yarar.
igvescarim Kızlar bana da yardımcı olur musunuz bebeğim 28 hafta 2 günlük 1108 gr çıktı ama tam 27+2 de 1087 grmdı yani 1 hafta da 21 gr almış görünüyor çok canım sıkıldı acaba bir yanlışlık olmuş olabilir mi karın çevresi de 1 hafta geride