Esrads Mizgin09 zaten çıkıntı var da testis topları yok kordon da olabilir o zamanki görüntü dedi. Ben de burada genelde atılan fotolarda pipiyi böyle uzun çizgi gibi göremiyorum genelde altında topları oluyor ondan şüpheye düştüm
Aslan-0duygu Canım doktorun ultrason cihası iyise anlaması lazım kordonla karışması sıfır kordonda ultrasonda bakılınca kırmızı renkli ışıklar oluyo kan akışını gösteren ama pipide renk olmuyo akış yok yani ben 12.6 öğrendim erkek olduğunu
mammaaa33 Esrads benim 30 haftalık doktor bence erkek diyor hala cumartesi tekrar gideceğim perinatolog a her zaman da açıktı bacakları
aslhankrhan94 Esrads Bazen doktorlar kordonu da benzetebiliyorlar o yüzden erken haftalarda yanılma payı çok oluyo 🤔 16 dan sonra kesinleşiyo ama iyi bir doktora sorarsanız kesin bilebilir artık 🙃
Esrads aslhankrhan94 ya benim ilk bebegimde de bu oldu doktor o kadar inceledi inceledi erkek dedi kızım doğdu. Korkum o keşke hiç baktirmasaydim doğunca öğrenirdim insanda bir hayal de oluyor malesef
aslhankrhan94 Esrads Doğru diyosunuz Allah gönlünüze göre versin. Detaylıya girerseniz orda kesinleşir ama merak etmeyin 🤗
mammaaa33 Esrads girdim ve 5 6 doktora da gittim cinsiyet net değil diye biri sadece yüzde yüz erkek dedi diğerleri pipiye göre küçük klitoris te olabilir felan dediler ama pipi de olabilir dediler 😀 en son yine bence erkek ama cumartesi gel perinotolojiye dedi her şeyini erkeğe göre almıştım da