pixie_baby Merhabalar genetik olarak göğüs ucum içerde, ailem bebek doğunca çıkarır kendisi diyor ama korkuyorum gerçekten. Bir keresinde dermatoloji uzmanı bakıp kendi çıkar ameliyat gerekmez demişti ama ameliyat gerekiyorsa doğumdan öncr yaptırmam gerekir değil mi? Benim gibi olanlar var mı? Çok korkutuyor beni bu durum
Yavruhamsi pixie_baby ucunu dışarı çıkarmak için şırınga yöntemi var deneyenler güzel sonuç almıştı bir araştırın isterseniz
honeyland pixie_baby tatbiki çıkar göğüs ucu göğsümle birdi benim bebişim emdikçe çıktı yara olucak mutlaka acı çekeceksin ama sonrası güzel cıkıyor göğüs ucun 😊 zaten sadece göğüs ucunu almayacak kahverengi yerini de alacak bebek
Fatmacam pixie_baby genetik olarak bizim de sağ uç içerde daha 13 haftalık hamileyim ama ilk aldığım şey göğüs pompası oldu 👍
pixie_baby Sgnn evet onları gördüm ama ne zaman almalıyım bilemedim, 17. haftadayım alıp denesem bişey olur mu acaba?
Sgnn pixie_baby denemeyin hamilelikte göğüs ucuyla oynamak falan riskli bulunuyor. Uyarıcı etkisi olduğu için erken doğumu tetikleyebilir. Bende aldım hastane çantama koydum. Son haftalara doğru göğüs ucunda değişiklikler oluyor zaten. Bu ürün tedavi edici düzeltici değil. Anlık birşey. Bebeği emzirmeden hemen önce kullanıyorsunuz her emzirmede
pixie_baby honeyland ya şuan eşime denettiriyorum hahah söylerken utandım ama çok canım yanıyor en ufak hareketinde bile acaba zor mu çıktı seninki 😔
Mercanmarin Malesef benim de öyle ve ne yapacağımı biliyorum doktorada gitmedim hiç ilk kez duyuyorum ameliyat felan doğuma yakın bi hal çaresi bulunur inşallah
pixie_baby Mercanmarin bende şaşırmıştım ama ameliyat değil operasyondur diye düşünüyorum ergenliğimde gitmiştim
gmzdtp Benim biri öyle ama 2 çocuk emzirdim emziriyorum şu an, sorun olmuyor, bebek tutuyor. Korkulacak bir durum da değil ayrıca. Süt pompası var, uç var, çare çok..
honeyland pixie_baby ay hahaha 😂 kızım 5 aylık şükür tamamen çıktı benim ama ilk zamanlar yara olduğu halde emzirdim ben canım yana yana krem de lonshion göğüs ucu kremi mutlaka kullan onu sürünce yıkamaya gerek kalmıyor bebiş emebiliyor:)
Utkulu1 pixie_baby benim de bir tanesi öyle. Oğlum almadı onu ne yazikki. 2 yıl emdi birini hiç almadı
Balahatunn Canim benim de yoktu hic gogus ucum. Bebek tutamadi ilk basta. Ama silikon gogus uclari var aventin, bebedotun filan. Ben onlarla emzirdim. Zaten emzirdikce ucu cikiyor