Hatice-0909 Erkek göbeği diyor tanıdıklarım komşularım ama doktorum kız dedi hem 3 farklı doktora sordum 27 haftalığım sizinde başınıza böyle gelen var mı?
Kizilkafaa Hatice-0909 Ben inanmıyorum o erkek kız göbek muhabbetine açıkcası hiçbir arkadaşımda da tutmamıştı
eso14 Hatice-0909 amaaaan kız onlar hep kocakarı versiyonları hiç alakası bile yok. Bana da anaaa bu erkek yok yok erkek bu diyip duruyorlar. Ama kızım olacak bin şükür. 😂
aylinpalaa Hatice-0909 ben erkek göbeği kız göbeği diye bişeye inanmıyorum bence o bebeğin duruşuyla alakalı doktorunuz kız dediyse kızdır 😊
Reyhan35 Hatice-0909 ayy şu göbeğe bağlayan eskiler 🤦🏻♀️ hurafe bunlar madem biliyolarmış doktor olsalarmış 3 farklı doktorda kız demiş canım hemde 27. Haftadasın kızdır yani
Hatice-0909 Ahh kızlar ahh insanlar böyle insanın aklını karıştırıyor saolun kızlar içimi ferahlattınız.. ❤️
haklisinesracim Hatice-0909 kızımda nasılsa bu gebeligimde de aynı karnım belirtilerim her şeyim ama bunda erkek dedi doktor
papatya_35 Hatice-0909 Bana da gören herkes erkek diyor ama bebeğim kız 🙂 bünyenizle alakalı bence o kilo alma şekliniz bazıları sadece göbekten alır bazıları da tüm vücut inanmayın siz o insanlara. Göbek şekline göre belli olsaydı doktorlar boşu boşuna 6 sene okumazdı 😅
Sermec27 Hatice-0909 ayaklı ultrason teyzeler mübarek 😁 doktor ne diyorsa o canım onların hepsi hurafe