Sevda-123 Merhaba hanımlar, iki gündür yoğun bir şekilde sarı akıntım oluyor, yanma sızlama gibi bir şey yok. Bu ay gebe kalmak için tedavi gördüm acaba ilaçların etkisi olabilir mi? Bat 10 nisan
benimmdunyamm Sevda-123 sarı bilmiyorum da beyaz akıntı hamilelik ben aşırı beyaz akintim vardı hamileymisim
Kizilkafaa Sevda-123 Benim sarı akıntım vardı, idrar enfeksiyonum cıktı canım, gidip idrar ve kan tahlili ver istersen. Doktorum enfeksiyondan dolayı fitil verdi.
susamsmom Sevda-123 Ben de aynı şekildeyim ya neden acaba. Enfeksiyon geliyo aklıma. Daha önce birkaç kez enfeksiyon geçirdim ama böyle bi akıntım olmadı aksine akıntım az miktarda ve beyazdı. Şu an benim de sarı sulu kokusuz bi akıntım geliyo, bir de 2 gündür kalçalarım ağrıyo hayırdır inşallah 🙏🏼
Esranr95 Sevda-123 ben hamile kaldığımı akıntıdan sezmiştim Su gibi akıntım geliyordu sürekli sarıya dönük
Sevda-123 Kizilkafaa ya çok teşekkür ederim. İnternette de öyle yazıyor da hiç yanma falan yok dedim acaba başka bir durum olabilir mi
Kizilkafaa Elilar2225 Yani acilde idrar kan tahlili verdim alttan muayene edildiğinde akıntı görüldü fitile hemen başla dedi
Elilar2225 Kizilkafaa ben de idrar ve kan verdim ama bisey çıkmadı sonra akıntıdan alıp incelediler öyle anladım enfeksiyon olduğunu
benimmdunyamm Safiyenur canım ben hamile olduğumu bilmeden önce 15 gün falan beyaz akıntım geldi hemde baya baya geldi kokusuzdu ben ama adet olacam sandım çünkü adetimi bekliyordum bebek de olmuyor diye hiç testre yapmadim en son artık yapayım dedim yaptım hamileymisim ve o akıntı baya sürdü hamilelikte oluyormuş zaten beyaz akıntı 3 4 aya kadar geldi
Hacerrrcakmak benimmdunyamm merhaba bahsettiğiniz akinti böyle beyaz çok hafif peynir tortusu görünümlümüydü acaba. Ben bu ay ilaç tedavisi gördüm 1-2 Nisan gibi çatlama oldu iki gündür o tarz bı akintim var göğüs uçlarında sızlama var birde
benimmdunyamm Hacerrrcakmak evet öyle bazen kesik oluyor bazen çok akışkan oluyor bazen Torlu gibi oluyordu