benimmdunyamm Dünde hatirlamadim bugünde hatırlamıyorum içsem mi bilmiyorum coraspirin içiyorum dün hatirlamadim bugünde içmeye geldim birşeyle ugrastim içtim mi hatırlamıyorum sayısına bakmadım hiç napsam yaa
Gozi benimmdunyamm Ben öyle durumlarda içmiyorum ama benim dediğim vitamin ya da demir hapı coraspirini içmesen ne olur bilemicem
Nermin_nur1 benimmdunyamm bence alarm kur ve her gün aynı saatte almaya çalış canım en azından alarm çalınca hemen içersin ben öyle yapıyorum her sabah 10 da alıyorum
Zeydinannesii benimmdunyamm coraspirinin 5 gün etkisi var diye biliyorum bende kullandım bazen üç gün unuttuğum oldu ama yine de yanlış yönlendirmek istemem
Papatya5361 benimmdunyamm canım coraspirin etkisi 5 gün sürüyormuş bana doktorum oyle söylemişti yanj 1 2 gün içmezsen vs bisey olmaz demişti yarin dikkat edip içmeye baslarsin canım bundan sonra bende kullanıyorum sabah kalkar kalkmaz ilk onu içiyorum unutmiyim diye sende öyle yaparsın bundan sonra
benimmdunyamm Zeydinannesii AA evet canım şimdi Google yazdım 5 gün etkisi varmış sağol yarın en iyisi alarm kurayim
Deletedmom727271 aspirin riske atmaya gelmez canım. hatırlamıyorsan içme. yarın yine aynı saatte kullanmaya başla ama
ed1112 benimmdunyamm hapların yanına haftanın günlerini yaz. Unutmamak için en iyi yöntem o doğum kontrol haplarında olduğu gibi