Kdrduru Merhaba arkadaşlar bugün uyandigimdan beri hafifce bel ve kasık ağrılarim var arada bi geçip geliyor ama şiddetli değil acaba doğum belirtisi mi yalancı sanci olsa bukdr uzun sürmezdi sanirim
Kdrduru Meray devet Hastanesi'ne gidiyorum kendi isteğim ile doğumu baslatmiyolar malesef 42 haftaya kdr kendi sancimi bekleyeceklermis olmassa suni sanci
Smyy Kdrduru daha fazla bekleme derim, acile git, zaman aşımından alabilirler seni, bende devlete gidiyordum 41 haftada acile gittim zaman aşımından doğuma aldılar ve bebeğim kakasını yemiş geç doğum olduğundan , direk acile gitmelisin bence
SinemByktnsl Bende 40+3 üm..Sanırım bebeğin yokluyo seni benim açıklığım çıktı bende bu durumdaydım,ama düzene girmedi hala ve yarın suni sancı verilicek 😔
Kdrduru SinemByktnsl ya uyandığımdan beri ağırdiği için heves etmiştim bende inşallah artar sancilarim die seninde böyle olduğunda mi açıklık çıkmıştı? Akşama geçmese bi hastaneye gideyim die düşünüyorum belki açıklık vs çıkar doğumu başlatırlar die 42 haftaya kadar beklemek istemiyorum😭
Rabia87 Kdrduru bende Devlette yapmıştım ilk doğumumu. 42 haftalık yaptım çocuğum pisliğini yutmuş allah göstermesin bebeğimi kaydedebilirdim.şu an ikinci gebeliğim ve dr um 40 haftayı tamamlayınca suni sancı veririm eğer normal olmazsa sezeryana alırım 42 hafta riskli dedi🙄
Kdrduru Smyy canim ben başlıkta yalnis yazdim suan 40+4 haftalığım dün gittim doktra 42 e kadar bekleyeceğini söyledi bugün sancim olunca heycanlandim sabah 10 dan 4 e kdr çektim bi ara düzene girdi ama 2 saattir hafifledi cok seyrek kaşık ağırsi geliyor
Kdrduru Rabia87 evet canım hafta ilerledikce o sıkıntısı var ama doktr isteğe bağlı yapmiyor malesef bende hic beklemek istemiyorum o güne kdr inşallah kendiliğinden gelir sancim şuan hafifledi keşke gercek dogim sancisi olsaydı:(
Smyy Kdrduru 42 çok tehlikeli , acile gitmenizi tavsiye ederim herşeye rağmen, tecrübeyle sabit biri olaraktan daha önce gitmediğime çok pişmanım
Kdrduru Smyy gitim canim sancim vardı ama nst de gözükmedigi icin eve geri gönderdiler 1 cm açıklık varmis cuma günü yatış yapilacak eğer kendi sancim devam etmesse