Kvrckmom Kızlar merhaba tecrübeli annelere sormak istiyorum. Hastane çantanızı ne zaman hazırladınız. Bulunduğumuz yer aşırı kuru ve tozlu o yüzden kıyafetleri erken yıkarsam tozlanir mi diye düşünüyorum. Bir taraftan da hastane çantamı hazırlamak istiyorum. Siz ne zaman hazırladınız?
kuzeymomsss Kvrckmom 31.haftada yıkadım 33.haftada da hastane çantamı hazırlamaya başladım, çoğunu hazırladım daha doğrusu
esn46kyy Kvrckmom ben en geç 32 ye kadar tamamlamayı düşünüyorum. Eksiklerim var onları da alınca hemen çantamı hazirlycam inşallah 😊
bussraozturk Kvrckmom 32 haftadayım sadece yıkama yaptım 3 gün önce 3 -4 güne de ütülerim diye düşünüyorum çanta hazırlamak için bir kaç eksiğim var onları da 1-2 haftaya alıp tamamen çantamı hazır bulundurmak istiyorum bende☺️
Kvrckmom kuzeymomsss bizde 30 bitmek üzere de o yüzden daha erken mi olur diye karar veremedim açıkçası. Ama hava sıcaklıyor ve hafta ilerledikçe de daha zor olacak gibi özellikle ütü yapmak.
kuzeymomsss Kvrckmom 31 de yapmama rağmen açıkcası çok zorlandım şuan 34+2 haftalığım hiç birşeye halim yok bence yıkayıp ütüledikten sonra çantayı hazırlamaya başlayın
Cemileorhan41 35 oldum yıkadım kuruduktan sonra ütüleyip yerleştiricem ama erken yapın 32 felan zorlanıyorum ağırlaşıyosun
Sevgi09 Ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi. 35 teyim. Yıkadım, ütülüyorum az kaldı. Bitince çantayı hazırlıycam hemen. Son haftalara bırakmayın çok zor oluyor. Oturarak yapıyorum ütüyü kasıklarım ağrıyor 🤦♀️
Kvrckmom Sevgi09 @kuzeymomsss @Cemileorhan41 @Eda4119 @poyrazinannesi1 @2kizanasi @esn46kyy @bussraozturk @Sevgi09 @Filiz123465 hepinize çok teşekkür ederim 💜
Filiz123465 Benim de 30 haftam bitmek üzere haftaya bir kaç eksik var onları tamamlayıp 32 de hazırlayacam suan bile çok zor hareket ediyorum çünkü
Kvrckmom Yani genel olarak 32 gibi yapın diyorsunuz. O zaman ben son eksikleri gözden geçirip haftaya başlayayım bu hafta bitti sayılır 31 olacağız sonrasında yıkama ütüleme yaparım ve kafam rahat olur en azından ☺️