eminemre99 Ays_cskn bnde com sukur 13 haftalik oldum heoimiz inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı allahım nasip eylesin inşallah
eminemre99 Ays_cskn hatarlmaz miyim hatrladim canım çok şükür iyim canım magnezyum verdi magvital adında onu içiyorum benim de bir kızım var 20 aylık çok şükür bugunumuze bakalım
Serraee Ays_cskn seni o kadar iyi anlıyorum ki her söylenene kafa takmak acaba bişey olur mu diye o kadar zor ki ama elde degil.En iyisini doktorum bilir deyip herkesi susturmak lazım bir de doktora soracaklarını önceden not alıp hepsini sor sacma bile olsa sor ki icin rahatlasın
Ays_cskn Serraee sorabildigim kadar soruyorum canim devlete gidiyorum onlarda ne kadar iyi olurlarsa iste artik kimseyle konusmuyorum bu donemde hassasım zaten biri bisi der uzulurum diye valla zor Rabbim yardimcimiz olsun canim bizi biz anlariz ancak
Ays_cskn eminemre99 cok sukur insallah bende ayni durumlar bir degisiklik yok bekliyorum hemsireme sordum hem fitil hem agizdan dene progestani dedi birde oyle deneyecem bakalim insallah artik bir faydasini gorurum birde ben fitili yanlis atiyorum galiba ya supheliyim kac zamandir
Emedko Ays_cskn maşallah ❤ küçük değil kız zaten o kadar bebikler benimki de bu kadarcık 😅 haftası büyüdükçe boydan foto göremicez artk shdhdj 😂
Ays_cskn Emedko saol canim 11+3 haftalikken 50 mm idi 12 haftalikken 5,5 cm acildeki dr az buyumus deyince kafam takildi😄😄🥰 dogurana kadar paranoyak olcamda hayirlisi 😁😁😁🤣
Emedko Ays_cskn kız yok neresi az 50 mm den 5 buçuk cm olmuş daha ne kadar olcakmış 😂😂 alem bu doktorlar da ya .
Havvauslu Ays_cskn ay 13. Haftalarımda böyle postlar çok arardım 2 gün sonra 17 olacağım su 4 hafta 1 haftaymıs gibi geçti resmen
Ays_cskn Havvauslu yaa masallah darısı bize insallah o gunleri gorebilirim zaman hic gecmiyor sanki 😊
Ays_cskn Emedko lekelenmem var progestan kullaniyorum kesilmedi lekem acaba dozunu arttırırmi yada ignesini verirmi diye bir sorayim dedim sagliksiz gebelikte fayda etmez anca dusuk riskini azaltir dedi bunu diyen acil doktoru hersey yolundq, gozukuyor demesinmi parca dusurursen gel sok oldum kendi doktorum o kadar urkutmedi beni😄😄😁
Havvauslu Ays_cskn uğraş bul kendine düşünmemeye çalış kaçıncı haftada olduğunu ben eskiden günleri sayardım su gundeyim bugün diye 😂
Emedko Ays_cskn Sor cnm sen gidince doktoruna leke devam ediyor diye . Ay bazılari gerçekten öyle ya insana panik atak geçirtiyorlar .
eminemre99 Ays_cskn geçer inşallah canım benim inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız canım 😘🤲❤️
Yildizparlak Ays_cskn merhaba canım 13 haftalık hamileyim bende şikayetlerim yok gibi göğüs uçlarım dokununca açıyordu o da artık iki gün açıyor iki gün acimiyor 😂 ben ecopirin ve oksapar iğne kullanıyorum 2 düşüğüm olmuştu ama bende kan pıhtılaşmasi var bir de canim.sana söyleyen yanlış söylemiş herhalde bende kan pıhtılaşma olduğu halde ilk gunden bu güne hiç kahverengi lekelenmem olmadi çok şükür ama doktor yine de önlem amaçlı 14 uncu haftaya kadar progestan kullan dedi
Ays_cskn Yildizparlak merhaba canim masallah oncelikle inan oyle deyince cok korktum bende coraspin kullaniyorum ilk gebeligimde tansiyon sorunu yasadim ve progestan kullaniyor lekeler icin,bendede pek bir belirti kalmadi cok sukur saglikla gelsin minnoslar🥰
Leyla_can Merhaba arkadaslar, benim bugun 14 hafta tamamlandi, neredeyse ortalama 3 gundur, sanki regl olucakmisim gibi agrim oluyor , normalmi sizce??
Emedko Leyla_can bebek büyüdükçe ağrılar arada olabiliyor cnm korkma . Ama ağrıların şiddetli olursa ve kanama vs gelirse doktora git hemen . Korkma ama normal cnm
Ays_cskn Leyla_can istersen bir doktoruna danis icin rahat eder canim bendede karin agrim olmustu acile gittimm sukur bir sorun cikmadi siddetli agri eslik eden kanama yoksa normal bence