Emine-34 Merhaba anneler 36+3haftalık gebeyım kuyruk sokumu agrım sureklı vardı bu sabah kitlendim yuremıyorum doktor magnezyum vs verdi ben acı cekıyorum bu durumu yasayan oldu mu 😥😓
12mommy Emine-34 agrilarim bende cok var doktor iki bacak arana yastık koy bacakların üst üste gelmesin deid bana
Gzaemlzieha Emine-34 Benımde 36+2 sabah uyanınca ellerim ve ayaklarım acı oluyor benımde ben ödemden olduğu düşünüyorum bıraz hareket edınce gecıyor cunku
Emine-34 Kitlendım yuruyemıyorum lavoba ya gidemiyorum ölüyorum sanki agrı dan. Ayagımı atamıyorum uyusuk sureklı
Gzaemlzieha Emine-34 Sızın gebelıgınız ılk mı doğum ne zaman olacak ne düşünüyorum benımle aynı gününüz aramızda bır gün car sadece bende korkmaya başladım artık bıraz ☹️
Emine-34 Gzaemlzieha bu benim 3 gebelıgım ve 3 ay once sıne kadar agrım vardı ama dinlenince gecıyorsu doktora gittim bebek asagı ındıgı ıcın sinirlere baskı yapıyor dedi dinlenme gerekiyor dedi sadece agladım acıdan 😥ıns benım gıbı gecırmezsınjz
Emine-34 Emine-34 sezeryan olucam ılk dogum sezeryan ıkıncı de malum bu da sezeryan 2 hafta sonra dogum olucak dayanabılırsem