uytanebru Askiletotomsu Umarım her şey gönlünüzce olur. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin❤️
Askiletotomsu uytanebru ben söyledim lütfen söylemeyin eşimin ganinda diye özele gidince tamam tabi ki kağıda yazarım dedi . Sonra pat diye kızınız oluyooo dedi Ben sinirlenince aa soylemicektim demi olsun böyle daha iyi oldu dedi 🤦
uytanebru Askiletotomsu Ay olsun. Kafaları çok dolu oluyor. Ağzından kaçırmıştır. İnşaAllah ben aynı şeyi yaşamam amaa:)
Askiletotomsu uytanebru beni ilgilendirmez ki Ay olsun böyle daha iyi oldu ' demesi özrü kabahatnden büyüklük değil mi sizce de . Ne demek böyle daha iyi oldu Benim için neyin nasıl iyi olacağını o bilebilir mi Hergun doğurmuyorum ki sabote ediyor
uytanebru Hztmdilan Aa öyle mi? O kadar çok şey diyorlar ki hani çikolata yersen enerjik olur gösterir falan ne biliyim:) İlk hamileliğim ya ondan çok dikkate alıyorum söylenilenleri sanırıım☺️
Hztmdilan uytanebru bende çok mutlu oldum benim aklımdan geçmedi hiç bilecegini paşam geliyor bakalım 😂😂😂
Pheebs 16+5 te öğrendim. Doktorum yüzde yüz demisti ama detayliyi bekledim yine de emin olmak için. Bu hafta kesinleşti cok şükür değişmedi kızım olacak🥰