Fatmanur40 24 haftalık hamileyim ama doktor bebeğin 22 haftayla uyumlu olduğunu ve bebeğin 516 gram kilosunun az olduğunu söyledi sizin bebişlerin kilosu nasıldı hanımlar
Nermin_nur1 Fatmanur40 ben bugün 24 hafta oldum canım en son 23 haftada gittim kontrole 546 gramdı diye hatırlıyorum
ipekveatlas ben 24. haftanın sonunda gitmistim 24+4 de 750 gramdı. 2 haftalık gerilik olabilir sıkıntı olmaz
Fatmanur40 ipekveatlas masallah sizin bebişin kilosu gayet iyi 😌 ben oruc tuttum galiba o etkiledi gelişmedi
Fatmanur40 Leyya0403 masallah bebisin kilosu gayet iyi 😌 ben oruc tuttum o etkiledi sanırım gelişmedi bebek
ipekveatlas Fatmanur40 bu haftalarda cok önerilmiyo evet bence riske atma canım birden kilo almaya baslıyolar cünkü
Fatmanur40 ipekveatlas doktor biraz morelimi bozdu herkes öyle diyor normal bu aydan sonra gelişir diye de bakalım inşallah
Biranneo Ben ne yiyeceğimi şaşırıyorum gün içinde protein tavuk meyve cevizler bademler susuz kalmamak için program kullnmak vitaminleirini saatine göre al mak inşallah sonra çok pişman olmazsınız.
Deletedmom_110 Ben bugün 25 oldum en son 21 de gitmiştim 410 idi şu an kaç bilmiyorum haftaya gidince öğrenicem. Ama canım ultrason cihazlarına çok ta güvenmemek lazım çok doğru ölçmüyor diye biliyorum burdan duymuştum