haklisinesracim Doktordan geliyorum söylediği şey oğlana meyilli😁 meyil ne oluyor tam olarak erkek organları bellidir yani net bir şekilde görülmesi gerekmez mi anlamiyorum
Meri3220 haklisinesracim bazen bebek pozisyonundan ötürü de net bişey söylemez canım o yüzden detaylı ultrason haftasına giriyorsun orda net öğrenirsin artık 🤗
Aleyyo-09 haklisinesracim valla dua et son aya kadar belli olmamazlık olmasın , bi akrabam yeni doğurdu her muayenede bi kız bi oğlan dediler doğunca belli oldu erkek olduğu 🤷🏻♀️
haklisinesracim Mizgin09 benimki kabak gibi de açtı aslında ama doktor net bir şey söylemedi erkek gibi dedi neden öyle dedi anlamadım
Mizgin09 haklisinesracim Doktor mu değiştirsen canım ben öyle yapcam şuan iyi bi doktor arıyorum bazı doktorlar bilemiyor
1299 haklisinesracim aynı şekılde banada soyledı gecen hafta gtmıstım 15+5 te bnde hocam kesınmı ona gore kıyafet alıcam dedım yok sen hemen bsy alma cıhazım kalıtelı degıl sonra bakalım dedı 😀pazartesı baska dr gtcem🤷♀️
haklisinesracim Mizgin09 benim ilk kızımda da böyle olmuştu. Doktor erkek dedi sonra erkek gibi falan dedi ayrıntılı baktırdım orada kız olduğunu öğrendim. Bunda da ultrasonda net pipi göremedim açıkçası
Mizgin09 haklisinesracim böyle olumsuz konuşuyolar insan kız mı erkek mi diye bi merak içinde kalıyor benim 2 kızım hemen gösterdi bu pek namuslu çıktı hiç açmıyo oturuyor ayak ayak üstüne atsa keyif yapıyor dicem 😂
137085 haklisinesracim bir doktor var takip ettiğim 19 hafta baya iyi aslında göstermeyen değil göremeyen doktor vardır diyor o aklıma geldi :) gönlünüzden geçen sağlıkla olsun
haklisinesracim 137085 net gösterdi çocuk da emin olamadi testis yok ama çıkıntı var falan dedi değişik 😄
1299 haklisinesracim aynn yaa ıkı oglumdada 11 haftalıkken norml sıradan bı dr gtmıstım muane olmak ıcın bna dırek cınsıyetını bılıyormusunz dedı hocam ne cınsıyetı daha cok küçük degılmı dedım hayır 100% erkek dedı😂o yuzden bna tuhaf glıyor bu haftalarda bılemıyor olmaları