SuktarphaHacerakr Ozlem16092018 benimde Dar be 38 haftalik bebek 3500 kiloydu egerki normal Dogum icin biraz beklesek dahada artar kilosu
Gizemyunusduman Ozlem16092018 ben. Bu zamana kadar hep normal doğum istiyodum ancak muayeneden sonra doktorum bunun mümkün olmadığını söyledi.😞
Baloglumveannesi 38+1 im doktorum çatı muayenesi açılmayı tetikliyor haftaya bakacağım dedi. İnşallah sıkıntı yaşamam normal doğum çok istiyorum hayırlısıyla dar olupta normal doğum yapan varmı merak ediyorum yukarda kalsın postun canım umarım bilgilendirir arkadaşlar
Nurselisahin Çatısı dar olup çatır çatır normal doğum yapan annelerden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyoruz ☺️
HaticeNazlcan Merhaba öncelikle çatım darmış 38+5 te Zorla normal doğum yaptırdılar sakın yapmayın 1 hafta oldu Doğum yapalı kalkamıyorum bebeğimi kucağıma alamıyorum çok fazla kesmişler 20 ye yakın dikişim var sezaryen olun en mantıklısı
Ozlem16092018 Farketmezz cnm bende 17 eylülde suni sancıyla normal doğumu başlatıp bebeğimin kalp atışları 3 defa sıfıra vurdu üçüncüde apartopar sezeryana girdim