Çok teşekkür ederim bende alamayı düşünüyordum

Sgnn bende almayı düşünüyorum kendi bedenimiz mi alınmalı yoksa bi beden büyük mü alsak acaba?

Penyesi çok çok kalin değil kumaşı penye olduğundan aşırı tok durmuyor, bilginize

• Sgnn bunu yanıtladı.

mercimekveannesiiii polyamid kumaş olarak geçiyormuş canım. Dikişsiz çamaşır, sporcu atleti gibi bir kumaşı var

Northex çok rahat üzerine birde yarım atlet gönderiyorlar sıkı iç çamaşırı kullanamayanlar için aşırı iyi tayt da çok rahat hatta 1 beden küçük bile söyleseniz oluyor kumaşı da çok güzel

Sgnn mağazadan alayım diye gittim mağazadaki indirim mama ürünlerinde geçerli değilmiş. 🙄 Gidecek olan varsa gitmesin internetten alacağım bende😬

Sgnn bende lcw bir tane tayt aldım öylesine iç gösterirse evde giyerim dedim hoşgeldin indirimi ve kupon kodu ile 30 TL ye düştü ama tayt o kadar güzelmiş ki anlatamam

csmaknc link atabilir misiniz acaba? Ben de internetten alacağım ama iç gösterir diye tedirgin oluyorum

Sgnn Ben de e bebekten aldım 25 TL ye o kadar rahat ki bayıldım penye çok kalın değil biraz yazlık gibi bir de göbek kısmı çok yukarıda değil yazın daha rahat oluyur