Mutluluk07 Kızlar kendi doktorum cinsiyetı söylemedi özel hastane de muayene oluyorum normalde herneyse başka bir doktora gittim o da özel klinik ama cihaz eskiydi cinsiyetı sordum pipi gibi bisey gosterdi daha kesin diyemeyiz ama erkege benziyor dedi erkek denip kız çıkan varmı sonra dan yanılma payı nedir ?
Nilay_09 Mutluluk07 16 hft pipisini gördük resmen erkek dedi doktorum hemde perinatoloji uzm. 23 hf göstermedi 23 te kız gibi dedi onada inanmıyorum o ayrı tabi 🙄😊 biraz daha bekleyin derim
Mutluluk07 Elifffd0777 yaa ben videoyu gördüğümden beri kendimde erkege benzetiyorum baya belli ama bilmiyorum kafam karıştı kendi doktorumda muayenem 17 eylulde bakalım o ne diyecek
Mutluluk07 Elifffd0777 ben Kütahya da oturuyorum Kütahya özel hastane ye gidiyordum oradaki cinsiyetı söylemedi bende dayanamayip kliniğe gittim klinik ama doktorun cihazı cok eskiydi Zeliha hanım a gittim
Minikmucizemveben Kızlar bana 17. Haftamda kız denildi dün kontrolüm vardı 26 haftalık ılduk bu arada erkek dedi hemde yüzde yüz pipisinin resmini çekti testislerini göremedim ama kaç defa baktım hep pipi var her seferinde kordon arada olamaz dedi nasıl şok oldum biliyor musunuz allahtan hazırlık yapmamıstım daha iki duyguyuda tattım ikiside çok güzel allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah yine yanıltmaz bu doktor beni 😌😂🙋
Elifffd0777 Minikmucizemveben bana 13. Haftada erkek 16. Haftada da erkek dedi 17. Haftada rahatsızlıgımdan dolayı gittim başka doktora doktorum yoktu o da %100 kız dedi
Minikmucizemveben Elifffd0777 hala kız mı peki yine yanlış tahmin yapmamışlardır dimş ben bundan korkuyorum
Elifffd0777 Minikmucizemveben renkli ultrasona gircem 21. Haftada o zaman tam belli olur heralde doktor %100 kız dedi