suscarparimm Kızımda kül ve kömür olmuştu😂 bunda da tadını bilmediğim halde ve asla yemediğim halde şırdan istiyor direniyorum yememek için sizin nelerdi ?
Biroglanannesiii suscarparimm Bir mangal canım birde bu sarma içi hazırlıyorsun ya kıymalı falan o kaşık kaşık yemek istedim hala ağzım sulanıyor 😂
Didemfide suscarparimm şırdan seven biri olarak söylüyorum her yerde yenmez ama adanada yerseniz bir daha vazgeçemezsiniz
suscarparimm Biroglanannesiii 😂😂😂😂 hamileliğimde iç yapardım pişirirdim yaprağı menemen yer gibi yerdim 😂😂 kahretsin düştük bi batağa öğlen olsada yapıp yesem 😂
Biroglanannesiii suscarparimm Çok uzaktayım be bulunduğun konumun haritadan bakınca solunda Kuzey Atlas okyanusu var onun diğer tarafındayım 😂😂 en iyi göndereyim gelmen biraz zor olucak 😂
Leylican Limonlu cif😄😄gece oğlum icin mama yapmaya uyandığımda tezgahs döküp koklardım öyle yatardım😄 şimde de sürekli ekmeğe nar ekşisi döküp yiyorum😄😄
Htc7212 BurcinTurkcan aaaa ne o öyle, her yerde olan birşey,benim gibi yeşil sabun, kömür,beton falan askerin😂😂
Karelinannesi suscarparimm ben su aşerdim 😂😂😂 ama normal çeşmeden akan su değil krom veya Demir bardakta soğuk su olacaktı 😂 evde bulamadım neyseki cezvem kromdu ona doldurup içine buz attım tam istediğim gibi olmasada beni yatıştırdı baya 😅
nese-kasap suscarparimm bende gözleme yaparken pırasayla ıspanağı karıştırıp salata yer gibi yemiştim hemde elimle normalde hiç yiyemezden tuzuna dahi bakamazdım birde pazarda limon seçerken gofret yiyormuş gibi hissetmiştim