Birranne Kizlar 2. Bebegime hamileyim, ilk kizim biraz tombuldu ama bu kizimin kilosu az kalmis🥺 Son haftalarda bebege en cok kilo aldiran yiycekler neler? Hemen toparlamaliyim 32+3 - 1.8 kilo
Molika Birranne aynıyız seninle canım benimde ilk kızım 3.400 dogdu 2.de ben 34 te gittiğim 2 hafta geri den geliyor dedi doktor bol protein 3 tane ceviz 2 bardak süt 2 şişe maden suyu iç dedi doktorum bana ben o günden beri iki tane yumurta yiyorum ve mutlaka ogunlerime et tavuk balık ekliyorum haftada 200 grm aldı ortalama şu an 2900 haftaya dogumum var 3 u geçer inşallah Allah yardımcın olsun canım
Ogluslarim Kuru üzüm ceviz ve tuzsuz badem canım hurma ve asla sen kılo almıyırsun dırek bebege gecıyor canım
Birranne Molika benimde ilk kizim 3.610 dogdu bakalim bu kizim kac kilo dogcak buyuk ihtimalle cok daha az olacak kilosu ama saglikli olsun yeter ben dediklerinizi yiyigim bakigim kilo aliyor mu 🥺 kucuk bebege bakmak daha zormus oyle diyor herkes nasil olsa disarda kilo alacakda biz yinede elimizden geleni yapalim
Molika Birranne evet bende ondan stres yapmıştım günümün çoğunu yemek yemeyle geçiriyorum ben 2 kg alıyorum haftada bebek 200 grm 🤭🤷♀️
Afraninanasi59 Birranne 32+3 doktor 1600 dedi bana bende burda durayım bende araştırıyorum cunki ne yenmeli dige