Gun09 Biz 36 haftaya gecdik🙈Çok sukur 28 gunumuz kaldi sizde ne kadar?👶🏻Ara sira agrilar oluyor😒gun azaldikca sabrim tukeniyor merak ediyorum nasil bi sey acaba😅
Puki Gun09 benim de aynı 36 hafta 28 gün kaldı bende çok sabırsızlanıyorum. Şişlik ve bel ağrısı beni yoran şeyler bunlar
kuzeyinannesiiiii Gun09 35ten selamlar geceleri ve sabahları kasıklarım cok agrıyo artık kaburgalarıma kadar biranda agrı giriyo dogurmak istiyorum artık bu zamana kadar adet sancısını unutmuştum bu haftadan itibaren tekrardan yasıyorum😒🤦♀️
emirem24 Gun09 of offf aynıı ya 35+4 dün gece uyuyamadım suan 3 saatlik uykuylayım hem karın ağrısı hemde minik kızım kendini cok topladı bütin gece kasıldıı ve sürekli yer değiştirdi batıyor artık ben burdayım diyor😅😅
Ozlm007 Gun09 son 10 gün kaldı dağa taşa duvarlara yazarım var çok şükür çokta güzel geçti hamileliğim hiç bilmedik 9 ay nasıl geçti diye ☺️💜
Busraaydiiin1 Gun09 son 56 🥲 32 haftaligiz. Ve bu haftadan sonra iyice agirlastim evde temizlik falan yapamıyorum 10 dk ayakta kalsam belim heryerim hem ağrıyor hem tutuluyor. İki büklüm oluyorum 😶
Ecekadir Gun09 son 53 ev işlerimi bebişin herşeyini kendim yapıyorum üstüne geziyorum ağrılar oluyo ama tembellik yapmamaya çalısıyorum uykular yok tabiki😂
Yavrukusumm Son 23 🙂 36+5 haftalığız temizlik yapmakla ve 29 aylık oğlumla birlikte son zamanlarımızı geçiriyoruz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙂
Carriebradshow Gun09 35. Haftadayım. En fazla iki haftam varmış ikiz gebelik olduğu için. Heyecanla bekliyorum miniklerimi 🥰