erdem_agah
Ben sonradan kontrole baktım kendi doktorumla uzlaşamıyoruz bide benimle aynı zamanda doğum yapan akraba arkadaş vs de vardı iki güne ayaktalardı dediğin gibi dedim yani xaten kendi kendime de sonra yüz yüze doktora da hiç memnun kalmadım cidden diye kontroller muayeneler çok iyiydi cidden ama mesai saati dışı doğum yapmak iyi değil yada bilmiyorum kendi doktorumu çağırdım bir tek o gün ben normal doğum yapmışım evet en azından sezaryene almadı ama zaten açılmam olmuş suyum patlatılmış halimin üstüne 5 saat daha geçti bebeğim doktor gelince öyle doğdu ebe taa o zaman saçlarına dokunuyorum demişti yani biraz fazla bekletildim sanırım sonra da kesik atmadan olmayacağını düşündüler falan belki de bilmiyorum artık zsten baktım 40 tan sonraki muayenede falan da bi şey olmaz zaten öyle olur e illaki ağrı olur demek ki senin ağrı eşiğin düşükmüş falan diyince hepten sinirlendim bi daha da gitmedim yani ona sonra işte başka bi doktora gittim iki krem yazdı verdi daha kolay toplanırsın dedi dikişlerde bi sıkıntı görmüyorum da çoktan düşmesi gerekirdi falan dedi millet 2. Ayaktayken bana tabi ki yavaşça yan oturup kalkacaksın tabi ki geç iyileşir diyip hiç bi şey vermemesi bile arkadaşlar kendi kullandıklarından bahsedince saçma gelmişti diyorum bakın arkadaşıma bundan şuandan vermişler onunda 3. Günü oldu ama ayakta rahat hareket ediyor benim 40 gün olacak hala böyle olmam zor falan amaan ne dediysem kabul ettiremedim zaten doğumdan önceki ilgili halleri de yoktu sanki seninle işimiz bitti gibi hareket etmişlerdi hiçte memnun kalmadım şimdi başka bi hastaneye gidiyorum bakalım inşallah güzel olur herşey hepimiz için