Selam kızlaarrr bende doğurdum.. çok korkarakta olsa girdiğim ameliyattan sağ salim kızımla birlikte çıktık çok şükür pazar günü hastaneye yatışım oldu devlette doğum yaptığım için doğumdan önce refakatcı yasak o yüzden ilk gün tek başıma kaldım ve çok etkilendim hep kafamda kurdum kurdum ama çok şükür kurduğum hic birşey başıma gelmedi öncelikle şunu söylemeliyim korkttukca zorlaşıyor herşey sabah 8 40 gibi hazırlanmam söylendi ameliyat önluğü vs giydim eşim ailem kapıda hep beni beklediler beni doğumhaneye aldılar spinal olmak istediğimi söyledim çok ilgili güler yüzlü insanlarla karşılaştım spinali yaptılar masaya yatırdılar bende bir korku bir çırpınma oldu bırakın beni diye bağırmaya başladım doktorum sakin ol geçicek korkma bak kızını göstericem birazdan dedi sakinleştirici vurdular düzeldim 9 25 te kızım doğdu çok şükür 3930 kilo doğduk yanağıma koydular öptüm kokladım götürdüler giydirmek için benim dikiş işlemi falan 10 28 de ameliyathaneden çıkardılar 2 saat te uyandırma odasında bekledikten sonra odama geçtim şimdi iyiyim Biraz ağrılarım dışında herşey yolunda evimizdeyiz rabbim tüm annelerimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun hepiniz Allaha emanet olun ❤❤