Hatice2780 Ay 30 u görürmüyüm diyordum hep çok şükür bugün 30. Haftaya girdik yani 7 aylık olduk bi sürü eksiğimiz var daha alınacak inşllah bian önce hazırlarım 🥰
Kubragb Hatice2780 günler çok çabuk gecti kesinlikle daha çok var daha çok var derken şimdi az kaldı der oldum🥲 ama 32.haftadan bildiriyorum eksikler hala bitmedi bitmiyoooooooy
uykularharamoldu Hatice2780 mehabaaaa 🥰 biz de bu gün 30 haftalık olduk. Gerçekten bu güne kadar zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Eksiklerini tamamladım şükür. Bir odasını yapmak kaldı. Bir de beşik. Onu da babaannesiyle dedesi alacak onların keyiflerini bekliyorum
_neslihan_ Bizim bitti şükür bir tek şampuan seti alınıcak o kadar 😅 aceleci davrandım herşeyde iyiki öyle yapmışım herşey ben aldıktan sonra iki misline çıktı
Kubragb _neslihan_ kesinlikle öyle oldu şampuan seti dediniz mustela mesela ben eminim önceden daha ucuz olduğuna sözde sürekli indirime girdi diye paylaşıyorlar halbuki hamileliğin ilk başında baktigimda sanki fiyat yarisiydi eğer ben bunamadiysam 😂🙈
Hatice2780 _neslihan_ maşallah ne güzel yapmişsiniz bizde biraz maddi sıkıntı olduğu İÇİN yavaş alıyorum. 😞
Hatice2780 Kubragb ben netten almicam mustelanın setini eczaneden alacağım biberonu mecburen netten alacağım burda yok giyimi hallettim bi bornozu kaldı beşik,araba felan abladan kaldi 😅
Kubragb Hatice2780 eczanelerde yüksek fiyat söyledi bana o yüzden mecbur aldım…ya ne güzel şanslısınız araba beşik zaten en pahalılari..
_neslihan_ Hatice2780 birimde ahım şahım değil ama her ay aldım birşeyini böylelikle sıkışmamış olduk