AySeGuL87 Nur1996 Allah’a şükür bebeğimde bir şey yok zaten arada 1-2 nefes çekiyorum eşim fazlasına izin vermiyor ablam 2 çocuğunda da içti ilk çocuğu erken doğdu böbreklerinde sıkıntı vardı sigaradan mı bilmiyorum ama yinede içmemeye dikkat etmek lazım nolur nolmaz
Gny18 Nur1996 merhaba canim bende 10 yıldır kullaniyorum ilk zamanlar tek tek icerdim ama son 2 senedir fazla kullaniyordum senin gibi sigara elimde tuvalete gider lavabomu oyle yapardim yoksa rahatlayamazdim. 12 haftalik gebeyim hamile kaldigimi ogrendigimden beri gunde 2 3 tane iciyordum taki dune kadar. Yogun kanama ile hastaneye gittim doktorum acil o 3 taneyi de birakiyorsun dedi dusuk riskini çoğaltıyor sigara. Baş agrin falan tamamen normal vucudun nikotini atıyor ne mutlu sana. Sigarayi biraktigin icin ayrica tebrik bende bundan sonra o illeti tamamen bırakmayi dusunuyorum şimdi icmiyorsam dogumdan sonra Allahin izni ile agzima surmem rabbim yardimcimiz olsun gercekten yaş ilerledikçe bağımlı hale geliyor insan nasıl bir illetse artık 🤦🏻♀️
Elisa_Esra04 Nur1996 bende içen biriyim ama bebepi öğrendim bırakmaya çalıştım zaten tiksinme döneminde tiksinme yede başladım şuan aşırı istek var ama içmiyorum şöyle düşün bazıları sırf Birtane çocuğu olsun diye ne ameliyatlarda giriyor ne paralar harcıyor yolunda rabbim sana nasip etmiş kıymetini bil şükür et ve tükür at o sıgarayı sanki içmesen neyin eksikecek bak o bebeğin çiğerlerine kalbine hep yazık benim eltimde içiyordu bebeği hiç gelişmedi bebeği erken doğuma almak zorunda kaldılar be şuan bebek mini minnacık küveze aldılar şuan evde ama yine küveze alabilirler minicik elleri hep iğnelemişlerdi yani demem o ki bebeğin sağlığını istiyorsan içme patlasanda içme yazık çok küçük kalbi zarar görür Allah korusun içenleride örnek alma bu snein evladın sen bir annesin bir anne çocuğuna asla zarar vermek istemez
Ceycey22 Nur1996 sen annesin bebeğin için herşeyi yaparsın değil mi? Onun için sık dişini aklına geldiğinde kendine ilgilenecek başka şeyler bul. Bebeklerimize bınu yapmaya hakkımız yok ❤️
Elisa_Esra04 Nur1996 benimde ilk gebelik dediğim gbi dikkat et bu zamanlarda sıgara bırakılmayacak birşey değil ben günde bıraksalar 2 paket içen biriydim ama gel gör şuan bebeğim için içmiyorum
Kedilivebebelilili Nur1996 12 yıldır sigara içiyordum , günde 1 paket . Gebeliği öğrendiğimin haftası bıraktım, zaten riskli gebelik geçiriyorum , öncesinde de kayıplarım var şansa bırakmak istemedim .