Sinoooom Hangi yöne yatacağımı şaşırdım bebeğim hiç durmuyor sürekli tekmeliyor canımı acıtıyor 🤦🏻♀️ Rahatsız oluyor diyorum sağa yatıyorum yine aynı , sola dönüyorum yine aynı , sırt üstü desen hiç durmuyor 😂 kafayı yemek üzereyim bu çocuk hiç durmuyor 🤤
heleninannesi06 Sinoooom dün gece bende aynıydım çok soylendim acıyor ediyor diye kizce hissetti bugün nadir sesi soluğu çıkıyor durtup duruyorum 🤣
AsenaD Sinoooom 35+2 aynn bende oyleyim bacim. Sağa don sola dön bacagimin arasinda kocaman bir yastik. Kalca kemiklerimin agrisindan uyku zaten haram oldu. Sirt ustu hic yatamiyorum nefessiz kalicam. Oğluma hamileyken hic bu kadar zorlanmamistim vallahi benim zilloş yordu beni 😂
3Mucizeannesi heleninannesi06 Sinoooom yaaa tekmelesinler valla ben hareketsiz olduğunda korkuyorum hemen dürtüyorum bazen uykumdan uyanıp hareket varmı diye kontrol ediyorum az kaldı dayanın bacılar 34+3 benimde 🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️
Gamzebydmr Sinoooom Sol tarafına yat canım genelde doktorlarda sol tarafa yat der yattığın yastığı biraz yüksek tut sırt üstü yatınca nefes darlığı oluyor yan yatıncada küçük bir yastık ayarla yan kısmına koy boşluk kalıncada ağrı oluyor yatamıyor tatlı birşeyler yiyince benimkide durmuyor normal artık büyüyorlar hareketleniyorlar biz hareket edince onlar amniyon sıvısı hareket ettikçe uyku yapıyor uyuyorlar biz hareket etmeyince yatarken daha çok uyanık oluyorlar
Sinoooom heleninannesi06 yaa ne güzel anlayışlı , benim ki hiç anlamıyor 😂😂 yerleri daraldığı İçin az hareket etmeleri lazım sanırım ama bizimkiler tam tersi durmuyor 🤦🏻♀️😬
Sinoooom AsenaD ya ahahah 😍😂 şükür benim ağrım sızım yok ama oğluşum çok canımı acıtıyor tekmeleri hep vajinamda çıkacak sanıyorum 😬😬
Sinoooom 3Mucizeannesi ayy bende yapıyorum onu 😍 çok deli uyurum mesela her sabah uyandığım da kontrol ediyorum azıcık baskı yapıyorum hareket ediyor sonra yataktan kalkıyorum 😍😴 bu anne yüreği nelere Kadir valla 😂
Sinoooom Gamzebydmr genellikle sol yatıyorum ama yatırmıyor yani hamileliğimin başından itibaren harsketliydi ama artık büyüdü İçin can acıtıyor , tatlı yemesem bile yine aynı durum ve değdkwrini hep yapıyorum yine aynı durmuyor 🤷🏻♀️
Bsraermis8 Sinoooom ayy benim de öyle yaa canım bazen çikolata istiyo sırf uyusun diye yemedigim oluyo 😁 oynamayinca da niye oynamiyo oluyor 😁🥴
Sinoooom Bsraermis8 çikolataya gerek yok benim ki durduk yere çoşuyor 😬😬 Rabbimin hayırlısı ile kucağımıza alalım da 😍
YeninesilAnne Sinoooom ayyy ilk hamileligimde hiç farkında değildim böyle olursa 4-5 tane dogururum diyodum. Ama bu mübarek kız anamı ağlattı. Doğsaydı da rahat rahat uyusaydim. Ayni durumlardan ben de muzdaripim şu an 😅🤦🏼♀️
bireylulmeselesii Sinoooom nereye yatarsan oraya geliyor rahatsızlık falan değil bence o da öyle rahat ediyor demek. Benimki de öyle. Ne yapacagimi şaşırtıyor 🤣
3Mucizeannesi heleninannesi06 dayancaz kuzular için sabirsizim vala mis kokusunu çok merak ediyorum ❤️❤️😘