Elif0611 Uygun fiyatlı olarak e bebekten bu bebek arabasını buldum sizce nasıl kullanışlı ve rahatmı çok yer kaplarmı hiç tecrübem yok tecrübeli anneler fikrinizi alabilirmiyim yada uygun fiyatlı önereceğiniz başka bir bebek arabası varmı
Melikeex Elif0611 içinde puset de varsa bence al kuzum ılk zamanlar genelde puset kullanılıyor sahsen ben 2.el aldım az kullanılmış puset ve bebek arabası 400 e geldi tertemız yıkadım temizledim herseyını koydum kenara
Elif0611 Melikeex baby plus Taxi Baston Puset ile tanışın! Doğumdan itibaren kullanılabilir. 3 pozisyonlu tam yatabilen sırt ayarı mevcuttur. Ekstra pedli oturma ünitesi Tam kapanabilen rüzgarlıklı tente Ön tekerlekleri 360° dönebilmektedir. Arka tekerleklerin dönme özelliği yoktur. Puset Ağırlık: 7 kg Taşıma Kapasitesi: 15 kg taşıma kapasiteli Bunlar yazıyor
Melikeex Elif0611 yanında ufak oluyo ya kuzum elde tasımak ıcın o hastane cıkısında onla cıkarıyoruz bebegı ustunede ınce bı ortu ortersın ruzgar toz gunes bebekle temas etmesin diye normalde ikisi bir satılıyor ama bunda yok sanırım
Elif0611 Melikeex anladım canım benim evde alanım çok az bu kesin alınmalımı ben kullanıcağımı sanmıyorum ama
gizemmege Dışarıya çıktığında sürekli kucağında taşımak yorabilir benim görüşüm puset olmalı ayrıca belirli bir süre oto koltuğu olarakta kullanabiliyosunuz. Travel sistem olarak araştırmanızı önerirm 🙂