Habis07 Kızlar 27 haftalıgım bebek dunden beri hareketli ama net tekmeleri yok buyudukce alan mı kısıtlanıyor diyorum aşşagıya baskı seklinde hisseddim hep ama net tekme atmadı dogru duzgun sizin nasıl bu sıralar
SSY Habis07 28 haftalığım. Bende de net tekme yok, dalgalanma, karnımı puding gibi titretme var. Ve sanırsam hıçıkırık 😂🤗
Semraylmz 27 haftalığız bizde. Aynı şekilde diyebilirim. Hatta çoğu zaman tekme değilde titreme dönme olarak hissediyorum hareketini. Bence hiç hareket etmezse endişelenmeliyiz. Boşuna strese girme yani ☺️
SevgiIbrahim Bende rahime baski var adetmisim gibi agrilar, hareketsizlik. Doktoru aradim yoldayim nst ve tit test yaptirmaya.. doktorum istedi Allahim korusun bebislerimizi icim skliyoo 🙁😞
Habis07 SevgiIbrahim allah korusun aynen insan cok korkuyor yaaa :( nabdın canım grdnmi doltora ben de geldm valla dayanamdım
Habis07 SSY canım bebekler henuz kucukte deil buyuduler aslında ben tekme hep hissediyordum ama neden se ıkı gundur pek yok :( havalar cok sıcak acaba onlarda damı derman kalmadıkı
SevgiIbrahim Habis07 evet cnm nst ve idrar tahlili yaptilar.. idrar yolu iltihap cikti, monural toz var tek kullanimlik onu gece kullanmam lazim.. sen naptin?
Habis07 SevgiIbrahim canm bende ıkı saat bekleme sonucu muayene oldum sonunda ve bebek iyi makat duruyormus ondan hareketsxdr dedi rahim ahzı uzunluguma bakdı gayet iyi dedi dinlen yat bol bol dedi rahatladım