Sibelblby 27 hafta 6 gün deyim bazen bebeğimi kasıklarda hissediyorum aşağı iniyor ve kımıldayamıyorum yaşayan anneler yoruma 🤷♀️
BMelek Sibelblby bebek zaten vajinanin en fazla 30-40 mm ustunde kasiklarda yani hareket ettiginde pozisyonu nasil bilmiyorum ama hissetmeniz normal benimkisi bas asagi ellerini hareket ettirdiginde hissetmen normal dedi doktorum ayaklarini ve popusunu hareket ettirdiginde kaburgalarimda ve gobek deligi hizasinda hissediyorum
kahvesever__ Sibelblby normal bende o zamanlarda oralarda hissediyordum halada kasıklarımda hissediyorum hiç yukarı çıkmadı bebeğim
Ogretmen1anne Sibelblby 26+3 teyim tam da dediğiniz gibi baya kasığımda. Sağ kasığımda hareket ettiğini hissediyorum. Hep yukarıyı tekmelerdi şimdi kasığıma inmiş gibi. Sıkıntı yaşadınız mı acaba erken doğum gibi yardımcı olabilir misiniz
Sibelblby Minikkomando normal mi yani bu durum anlayamadım bende de yeni olmaya başladı bu durum korkutuyor beni erken mi gelcek korkusu oluyo
Sibelblby BMelek genelde daha yukarda hissediyordum ama bu kaç gündür kasıklarda olunca bilemedim normal mi değil mi 🤷♀️
iremcim Sibelblby benimde o şekilde hep aşağıda hanımefendi valla. Bazen dik duruyor bazen kfa asagıda tekmeler yukarıda. Bazen dik durduğunda vajinama tekmeler. Bence normal. Benim kız sürekli pozisyon değiştiriyor
Gozanca Sibelblby doktora demistim ki sanki rahim agzimi parmakliyor :) bende kasikta taşıyorum bebegi yukari cikmadi 35 haftalığım biraz zor oluyor yürürken cok idrara cikmaya ben 3 aylikken basladim son haftalarda degil. Normal yani
Turkerg Cok fazla yasiyorum. Tam kasigimda toplaniyor sanki😅ikinci gebeligim. Ilk oglum da oyleydi, o an insan iki buklum kaliyor😅